Görüş Bildir
Haberler
Emre Belözoğlu İmzayı Attı

Emre Belözoğlu İmzayı Attı

Batuhan
08.07.2015 - 13:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Emre Belözoğlu, 'Fenerbahçe'den ayrılmak ne kadar zorsa İstanbul Başakşehir'in teklifini kabul etmek o kadar kolaydı' dedi

Fenerbahçe ile yollarını ayıran milli futbolcu Emre Belözoğlu, bugün Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda düzenlenen imza töreni ile Medipol Başakşehir Kulübü'ne 2 yıllık imza attı. İmza töreninde turuncu-lacivertli takımın başkanı Göksel Gümüşdağ da yer aldı.

Tecrübeli futbolcu törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Emre Belözoğlu, Gümüşdağ ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, 'Ben de buraya Türkiye'nin örnek ailesine bir birey olmaya geldim. Bu takımın ligi 4. bitirmiş olması daha genç ve yeni ismiyle bir takımın parçası olmaya geldim. İnanıyorum ki burada çok güzel günlerim olacak. Bu takımı alacağımız başarılarla taçlandırma hedefindeyiz. Takımın oturmuş bir sistemi var. Bu kurumsal yapının üzerine ne katabilirim bunu yapacağım. İnşallah güzel bir sezon olur' ifadelerini kullandı.

'FUTBOLUN İÇİNDE BUNLAR VAR'

'Fenerbahçe'de çok güzel ve zor günlerim geçti' diyerek sarı-lacivertli kulüpteki kariyerini anlatan tecrübeli futbolcu, 'Kaptanlık mertebesine kadar yükseldik. Gerçekten çok büyük, çok da zor bir camia. Orada futbol oynamak kolay değil. Benim için oradan ayrılma kararı çok zordu. Futbolun içinde bunlar var. Terimin son damlasına kadar mücadele ettim. İnsanların ayrıldığım için üzüldüklerini gördüm. Bu bana yeterliydi. Çok fazla hata yapsam da doğruların daha fazla olduğunu düşünüyorum. Yönetim kurulunun kararına saygı duydum ve ayrıldım. Buradan teklif gelince de böyle bir karar vermek zor olmadı. Fenerbahçe'den ayrılmak ne kadar zorsa İstanbul Başakşehir'in teklifini kabul etmek de o kadar kolaydı' diye konuştu.

'İDARİ BİR TEKLİFTE BULUNDULAR'

Futbol oynamak istediği için Fenerbahçe'den ayrıldığını ifade eden milli futbolcu, 'Oynadığım bütün takımlarda hep başarılı oldum. Öncelikli amacım Başakşehir'de bunu tekrarlamak. Fenerbahçe'ye tekrar teşekkür etmek istiyorum. İdari bir teklifte bulundular. Ciddi bir görev vereceklerini ilettiler ama ben futbol oynamak istediğimi söyledim. Fenerbahçe benim kendimi ait hissettiğim bir kulüptü. Futbol hayatım bitince yine böyle bir teklif gelirse Fenerbahçe'den ben de kabul ederim. Elimden geldiğince şu an Başakşehir için mücadele edeceğim' dedi.

GÜMÜŞDAĞ: 'HIZLI BİR ŞEKİLDE ATAĞA GEÇTİK'

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, Emre Belözoğlu'nun transfer süreci hakkında, 'Takım olarak en büyük eksiğimiz Avrupa tecrübesi. Bu eksiği Emre ile kapatacağız. Teknik direktörümüz Abdullah Avcı, Emre ile ilgili istekte bulundu ve Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından kendi kulübümüze katabilmek için hızlı bir şekilde atağa geçtik. Hocanın isteğini, bizim isteğimizi kendisine de ilettik. Kendisi de kabul etti. 2 yıllık imzalıyoruz. Benim Emre ile tanışıklığım çok eskilere dayanır. Kendisi de manevi kardeşim kadar sevdiğim birisidir. Emre Türk futbolunun en önemli oyuncusudur. 94 yılından beri milli takımların formasını giyiyor. Ben Başakşehir ailesine hoş geldin diyorum, başarılar diliyorum. Bu transfer gerçekleştiği için çok mutluyum. Emre her takıma karşı oynayacaktır. Artık Başakşehir'in oyuncusudur' açıklamalarında bulundu.

Gümüşdağ, Emre transferinin ardından başka bir transfer yapmayacaklarını söyledi. Deneyimli yönetici, takımda herhangi bir sakatlık veya özel bir durum olabilme ihtimalinde transfer sürecinde birkaç oyuncu katabileceklerini de dipnot olarak belirtti.

HT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0