Görüş Bildir
Haberler
Emniyetin Önünde İntihar: Yarım Saatte İki Kişiyi Öldürdü ve Canına Kıydı

Emniyetin Önünde İntihar: Yarım Saatte İki Kişiyi Öldürdü ve Canına Kıydı

Aydın’ın Çine ilçesinde dün akşam korkunç bir olay yaşandı. Gökhan Özdemir isimli şahıs, önce kuzeni Süleyman Özdemir’i, sonrasında ise Yaşar Meke’yi silahla öldürdü. Cinayet silahıyla ilçe emniyetin önüne gelen Özdemir, burada intihar ederek yaşamına son verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yarım saatte katliam yaptı

Yarım saatte katliam yaptı

Aydın'ın Çine ilçesinde yaşayan Gökhan Özdemir, dün saat 16.00 sıralarında tartıştığı kuzeni Süleyman Özdemir'i tabancayla evinin önünde vurarak öldürdü. Cinayetin ardından otomobiline binen Gökhan Özdemir, saat 16.30 sıralarında Hamitabat Mahallesi'ndeki Çine Devlet Hastanesi'ne giderek, bu kez de Yaşar Meke'ye hastane önünde tabancayla ateş açtı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden Yaşar Meke de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Gökhan Özdemir, cinayetlerin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünün önüne giderek, aynı tabancayla yaşamına son verdi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
10
6
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şirin Şirine

silah almak bireysel olarak silahlanmak için herhangi bir psikolojik süreçten geçilmiyor mu allah aşkına? hadi bıçağı anlıyorum heryerden ulaşırsında silah i... Devamını Gör

Abrek Kafkas

bireysel silahlanma şuan ki konjektüre baktığında bizim için şart. iç savaş ortamının her an patlak verme ihtimali , komşu ülkelerle sürekli bir sorun hali... Devamını Gör

benariff

bu katilin en son kendini de öldürmesi aslında, '' ben bu dünyada adaleti bulamadım, öteki tarafta hesaplaşacağız.'' mantığındandır.

o yorum yapılacak

Doğru. Çünkü insanın kendini öldürmesi normal bir durum değil ama öldürdükten sonra belki pişman olup veya korkup kendini de öldürmüş olabilir.

Berzan Araz

kanına baksınlar ilaç var mı yok mu diye