Görüş Bildir
Haberler
Emine Erdoğan: 'Kadına Kalkan Elleri Lanetlemeye Devam Edeceğiz'

Emine Erdoğan: 'Kadına Kalkan Elleri Lanetlemeye Devam Edeceğiz'

Emine Erdoğan şiddet mağduru kadınların yakınlarıyla çekildiği fotoğrafları sosyal medyadan 'kadına kalkan elleri lanetlemeye devam edeceğiz' notuyla paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde şiddet mağduru kadınların yakınlarıyla iftar programında bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarın ardından yaptığı konuşmada, kadına şiddetin ve kadın cinayetlerinin önüne geçmek için hukuki ve idari olarak pek çok yeni düzenlemeyi geçen 20 yılda Türkiye'ye kazandırdıklarını söyledi.

Kadına yönelik şiddetin tüm dünyanın sorunu olduğunu belirten Erdoğan, şunları söyledi:

'Cehaleti sadece okuma-yazma bilmeme, üniversite eğitimi görmeme olarak düşünmeyin. Bugün gelişmiş, medeni, modern olduğunu söyleyen Batı ülkeleri, kadına şiddet ve cinayet listelerinde ilk sıralarda yer alıyor. Demek ki eğitim ve refah seviyesinin ötesinde bir sorunla dünyada karşı karşıyayız. Burada sözünü ettiğimiz, bizi biz yapan değerleri, inancımızı, medeniyetimizi bilmemekten kaynaklanan cehalettir. Biz kadına şiddetin kaynağı olan işte bu cehaletle mücadele ediyoruz.'

Emine Erdoğan da iftara ilişkin Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
42
32
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Oğuzhan Kurt

Sayin hanfendi Emine hanim lanetlemek yerine o elleri kökünden koparsak daha iyi olmaz mı

Pasif Kullanıcı

o zaman nasıl şov yapacaklar böyle

uzaklardan

Nedense bu kadını görünce timsah aklıma geliyor. Göz yaşıyla alakalı sanırım.

Hüseyin Sakızlı

elleri lanetlemek yerine kırmak daha makbule geçer ancak sizin herseyiniz sahte neticede sefa sürerken porsiyonları küçültün diyen hasta bir zihniyet.