Görüş Bildir
Haberler
Elon Musk'ın Açıklaması Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Dogecoin'de Son Durum Ne?

Elon Musk'ın Açıklaması Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Dogecoin'de Son Durum Ne?

Müge Kakşi
08.05.2021 - 18:49

Eskiden yatırım aracı olarak altın ve döviz kullanılırken son zamanlarda teknolojinin de ilerlemesiyle kripto paralar yatırım aracı olarak kullanılmaya başlandı. Özellikle Bticoin ile hayatımıza giren kripto para birimi son zamanlarda alt coinleriylede oldukça popüler. Kripto para piyasasın da söz sahibi isimlerden biri ise herkesin tanıdığı Tesla'nın kurucusu Elon Musk. Elon Musk'ın tweetleriyle kripto para piyasasında ortaya çıkan oynamalar herkesin dikkatini çekiyor. Musk'ın en son kripto para konusunda konuşması ise herkesin gündeminde. Elon Musk'ın konuşması saat kaçta ve hangi kanalda? Dogecoin'de son durum ne? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dogecoin'de Son Durum

Dogecoin'de Son Durum

İş adamı Elon Musk'ın DogeCoin'e ait tweetleri kripto para piyasalarını etkilemeyi sürdürüyor. Son dönemde sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla destek bulan kripto para DogeCoin'de yatırımcılarını heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor. Elon Musk Saturday Night Live programına katılacak olması ise yatırımcıları bir kez daha beklentiye soktu.

Dogecoin 8 Mayıs günü saat 08:21 itibarıyla dolar bazında yüzde 10, Türk Lirası bazında da yüzde 25 oranında yükseliş kaydetti. Son 6 aylık grafiği incelediğimizde 6 liraya yaklaşan fiyatıyla Dogecoin 6 ayda yüzde 30 bin, 3 ayda yüzde 1718, 1 ayda yüzde 1176, 1 haftada yüzde 176, son 24 saatte ise yüzde 70 kazandırdı.

Elon Musk'ın Açıklama Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Elon Musk'ın Açıklama Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Milyarder iş adamı Elon Musk Dogecoin’e olan desteğini sürdürüyor. Elon Musk’ın 8 Mayıs’ta çıkacağı Saturday Night Live programında Dogecoin’e ilişkin açıklamalarda bulunacağı iddiasıyla yükseliş hız kazanıyor. Musk’ın SNL’de çılgın fikirler ortaya atacağı beklentisi oluştu. Bir Twitter kullanıcısının Dogecoin’e ilişkin açıklama yapıp yapmayacağını sorması üzerine Musk “Kesinlikle” cevabını da verdi.

Dünyadaki Doge yatırımcılarının hepsinin gözü ise Musk’ın 8 Mayıs Cumartesi gecesi katılacağı Saturday Night Life şovda ne söyleyeceğinde.Nbc TV’de yayınlanacak programın saatleri kıtalara göre farklı zaman dilimlerinde yayınlanıyor. Program TSİ 18.30’da Nbc TV’de takip edilebilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın