Görüş Bildir
Haberler
Elektronik Müzik Dinlemek İçin En İyi 5 Kulaklık

Elektronik Müzik Dinlemek İçin En İyi 5 Kulaklık

Tonight It's Your Time
26.06.2014 - 16:41 Son Güncelleme: 26.06.2014 - 18:41

Birini ya da bir şeyi sevmek, onun bize hissettirdikleri ile alakalıdır. Şarkıları da ancak hissedebildiğimiz oranda yorumlar ve böylelikle onları sevip sevmediğimize karar veririz. Sevmek ancak bir bütünün tüm parçalarını anlayıp benimseyerek olur. Bu yüzden bir şarkıyı sevmek için önce onu doğru duyduğumuzdan emin olmalıyız! İşte elektronik müzik tutkunlarının en sevdikleri şarkıları en doğru şekilde dinlemelerini sağlayacak 5 kulaklık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sennheiser HD 25

1. Sennheiser HD 25

Sennheiser’ın birçok şahane modeli olmasına karşın bu listede yer almayı en çok hak edenlerin başında şüphesiz ki HD25 geliyor. Bunca yıl kendini saçımıza süpürge eden, eğlence sektöründe 25 yılı deviren bu koca çınar, şimdinin efsane DJ’lerinin başlangıç kulaklığı olma gibi bir payeye de sahip. Hatta ilk günden bu yana kendisini kesintisiz olarak, her sahne performansında kullanan İbiza DJ’leri bulunmakta ki varın, Sennheiser HD25’in kaç unutulmaz gecede pay sahibi olduğunu siz düşünün! Bu duygusal bağ kurulası, huzurunda DJ setleri kurulası kulaklığa gönül rahatlığıyla eğlenceli anlarımızı yönetme görevini verebiliriz. İş senin HD25, hayırlı olsun!

2. Sony MDR-1R

2. Sony MDR-1R

Topu ince gören bir bilardocu edasıyla kulağımızdan içeri süzülüveren elektronik müzik, belli bir seviyenin üzerinde bir hassasiyet gerektiriyor. Buna ilaveten, işin mahareti de büyük oranda ayrıntıda gizli. Tüm bunlar ışığında, Sony’nin MDR-1R modelinin elektronik müzik dinleyicisi için çölde bir vaha görevi gördüğünü söyleyebiliriz. Her ne kadar fiyatı bir çırpıda, derin bir nefes almadan söylenebilecek kadar düşük olmasa da fiyat/performans oranı dikkate alındığında kendisi rakiplerine bariz bir üstünlük sağlamakta. Tabii şu an bu listeye giremeyen ama girse de neden girdi diyemeyeceğimiz diğer tüm o kulaklıkların da gönlünü almak gerek; haksızlık yapmayalım, üzerimizde çok emekleri var.

3. Ultrasone Pro 900

3. Ultrasone Pro 900

Kulağa zarar vermemek adına kendini ayarlama kibarlığı gösteren,  çevrenize müzikal bir dünya inşa edip gerçek bir konser ambiyansı yaratan ve ses performansı konusundaki profesyonelliği şüphe götürmeyen Ultrasone Pro 900; giriş seviyesi için olmasa da sonraki seviyelere geçmiş, hatta son seviyeye gelip zirvedeki yalnızlığı tatmak istemiş kullanıcılar için ideal bir seçim. İyi müzik yapmanın ilk koşulu iyi müzik dinlemektir. Bu yüzden kendisi iyi müziğin hakkını veren bir kulaklık olarak dinleyicilikten üreticiliğe geçiş aşamasında da son derece güvenilir bir yardımcı olacaktır.

4. Bowers & Wilkins P7

4. Bowers & Wilkins P7

Kendi fiyat aralığındaki diğer birçok kulaklığın önüne geçen, bununla kalmayıp tur bindiren B&W P7, sokakta yürürken yanında kaliteli bir DJ seti taşımak istemeyenlerin birinci tercihi olabilir. Kendisinin tek caydırıcı özelliği fiyatı gibi gözükse de “Her gün kulaklık almıyoruz sonuçta!” diyenler hiç düşünmeden kendisini transfer edebilir. Gece hayatı aşinalığı olan elektronik müzik tutkunlarının eğlenceyi tüm güne yaymalarına yardımcı olacak bu müstesna eser,  bu özelliği ile de takdiri hak ediyor.

5. Audio Technica ATH-M50

5. Audio Technica ATH-M50

Elektronik müziğe gönül vermiş herkesin fiyat/performansına şapka çıkaracağı, bulunduğu fiyat aralığının en iyisi olduğuna inanılan bu harika kulaklık, tüm övgüleri hak eden bir performansa sahip. Şu ana kadar keşfedemediğiniz güzellikleri, melodi diyarının bakir topraklarını bu kulaklıkla keşfetme şansına sahip, olacaksınız. Kendisi insana bildiği şarkıları unutturan, sonra başka kulaklıklar yüzünden eksik kalmış tüm o kısımları tamamlayıp şarkıyı sıfırdan tekrar öğreten bir buluş.

 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
2
1
0
0