Görüş Bildir
Haberler
Elde Yıkama Biteli Çok Oldu! Her Evin Demirbaşı Uygun Fiyatlı Çamaşır Makineleri

Elde Yıkama Biteli Çok Oldu! Her Evin Demirbaşı Uygun Fiyatlı Çamaşır Makineleri

Sena Yiğit
31.12.2022 - 19:02

Çamaşır makineleri evlerin zorunlu bir ihtiyacı haline geldi. Beyaz eşyaların arasında en dikkat çeken çamaşır makinelerine, teknolojinin gelişmesiyle yeni özellikler ekleniyor. Kolay kullanımları ve gelişmiş teknolojilerinden dolayı seçim konusunda zorlanıyorsanız, sizin için son dönemlerin en iyi olmaya aday çamaşır makinelerini derledik. 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 26.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. VESTEL CMI 106221

1. VESTEL CMI 106221

Yeni yıkanmış çamaşırlarınız olsa da, bazen yıkamadan önceki kirlilik seviyesinden dolayı hijyen bakımından tekrar tazelenmeye ihtiyaç duyabilir. Yıkama sonrası devreye giren buhar fonksiyonu, çamaşırlarınızın dakikalar içerisinde mis gibi kokmasını sağlayacak.

En kısa sürede mükemmel sonuçlar sağlayacak bu çamaşır makinesi hem ekonomik hem de hızlı.

Buradan ulaşabilirsiniz

2. SAMSUNG WW90T4020CE/AH

2. SAMSUNG WW90T4020CE/AH

Daha az gürültülü ve uzun ömürlü performansın keyfini çıkarmak istiyorsanız, bu çamaşır makinesini mutlaka incelemelisiniz. Düşük sıcaklıklarda bile verimli temizlik sağlayacak bu ürün, Samsung markasının en dikkat çeken çamaşır makinelerinden biri. 

StayClean Çekmecesi, özel olarak tasarlanmış su fışkırtma sistemi sayesinde, kalıntı bırakmadan çekmecedeki tüm deterjanın akmasını sağlar. Böylece uzun vadede deterjan israfının önüne geçer.

Burada

3. BOSCH WGA141X1TR

3. BOSCH WGA141X1TR

Suda bekletme ve leke çıkarma özellikleriyle gerçek bir leke uzmanı olan Bosch WGA141X1TR, evinizin demirbaşı olacak. Hassas kumaşlarınızda bile inatçı lekeleri kolayca çıkaracağından eminiz. 

En dikkat çeken özelliklerinden biri olan Reload, unuttuğunuz çamaşırları ekleyebilmek için makineyi durdurur ve yıkamaya devam eder.

Özelliklerini incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz

4. SAMSUNG WF16T6500GV/AH

4. SAMSUNG WF16T6500GV/AH

Eco Bubble teknolojisi sayesinde düşük sıcaklıklarda dahil verimli temizlik sağlayacak bu çamaşır makinesi, oldukça dikkat çekiyor. Deterjan kabarcıklara dönüşerek kumaşa hızlı bir şekilde nüfuz eder, rengini ve dokusunu korur. Bu özelliği sayesinde enerji tasarrufu sağlarken kiri kolayca temizler.

Otomatik Dozlama Sistemi, her yükleme için uygun miktarda deterjan ve yumuşatıcıyı otomatik olarak dağıtır. Böylece 1 aya kadar yeterli miktarda deterjan ve yumuşatıcı saklayabilir, her yıkamada hazneyi doldurmanız gerekmediğinden büyük ölçüde kolaylık sağlar.

Buraya tıklayarak ulaşın

5. BOSCH WGA142X1TR

5. BOSCH WGA142X1TR

2023 yılına damga vuracak bir çamaşır makinesi önerisiyle devam edelim. Dayanıklı materyalleri sayesinde uzun yıllar kullanım sağlamanıza olanak sunan bu ürün, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiş.

72 dB ses seviyesinde çalışan bu makine, gürültü kirliliğini azaltmaya yardımcı olur.

Buraya tıktık

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. HOOVER H3W 492DA4-S

6. HOOVER H3W 492DA4-S

Kumaş ve renkli kıyafetlerinizi, ekstra hiçbir çaba sarf etmeden korumak ister misiniz? Birçok yıkama programı seçeneğine sahip olan bu çamaşır makinesi sayesinde, kıyafetleriniz ilk günkü yeniliğini koruyacak ve aynı zamanda uygun fiyatıyla bütçenize dost olacak.

Anti-alerji programı sayesinde, çamaşırlarınız alerjenlerden ve bakterilerden arınmış olacak.

Buraya tıklayarak ulaşın

Yıkama Kapasitesi: 9 kg

Program sayısı: 16

Kontrol tipi: Mekanik + Elektronik

7. GRUNDIG GPWM 91623

7. GRUNDIG GPWM 91623

Paslanmaz çelik tambura sahip olan bu Grundig markasına ait çamaşır makinesi, özel tambur tasarımıyla çamaşırlarınızın yıpranmasını engelliyor. Geri dönüştürülebilir, doğa dostu tamburunu çok seveceksiniz. Darbe ve sarsıntılara dayanıklı, çatlama ya da kırılma gibi problemler istemiyorsanız harika bir seçenek olacağına inanıyoruz.

Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

8. LG F0L9DGP2S

8. LG F0L9DGP2S

LG' nin hepsi bir arada olan çamaşır ve kurutma makinesiyle alandan tasarruf etmeniz mümkün. Optimize edilmiş yıkama tamburu ile her seferinde daha fazla çamaşır yıkayabilir, böylece enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Sesli asistanı sayesinde çamaşır makinenizle konuşabilirsiniz. AI hoparlör sizi dinleyerek programı kontrol eder ve size bildirir.

Burada

9. ELECTROLUX EW6FN429BT

9. ELECTROLUX EW6FN429BT

Sabitlenmiş yüksek ısıyla yıkama ve buhar etkili sıcak durulama özellikleriyle dikkat çeken bu ürünün, piyasadaki çamaşır makinesi fiyatlarına göre gayet uygun olduğuna inanıyoruz.

XXL tamburu ile enerji tasarrufu sağlayacak bu çamaşır makinesinin fiyatı, 9299 TL.

Buraya tıklayarak ulaşın

10. ALTUS AL 10123

10. ALTUS AL 10123

Modern tasarımı ile göz kamaştıran bu çamaşır makinesi, enerji ve su tasarrufu sağlamaktadır. 10 kilogram yıkama kapasitesine sahip bu makinenin, yüksek performans sunarak kıyafetlerinizi en temiz hale getireceğinden eminiz.

Otomatik su ayarlama ve birçok program sayısı ile tam bir fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyoruz.

Burada

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın