Görüş Bildir
Haberler
Elde Gül Detayı: İstiklal Bombacısının Günler Önce Çekilen Keşif Görüntüleri

Elde Gül Detayı: İstiklal Bombacısının Günler Önce Çekilen Keşif Görüntüleri

Emre Ordu
18.11.2022 - 10:11 Son Güncelleme: 18.11.2022 - 10:12

Bombalı terör saldırısını gerçekleştiren Ahlam Albashir'in İstiklal Caddesi'ne keşif için geldiği görüntüler ortaya çıktı. 4 Kasım günü İstiklal Caddesi'ndeki keşfini yapan teröristin katliam gününde olduğu gibi elinde gül ile kalabalık arasında ilerlediği görülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz pazar günü Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde yaşanan ve altı vatandaşın yaşamını yitirdiği, 101 kişinin ise yaralandığı bombalı hain terör saldırısını gerçekleştiren kadın terörist Ahlam Albashir (23)'in İstiklal Caddesi'ndeki keşif görüntüleri ortaya çıktı.

Bu kez farklı kıyafet

Bu kez farklı kıyafet

Sabah'tan Nazif Kara’nın ulaştığı görüntülerde tarih 4 Kasım’ı gösteriyor. Terörist Ahlam Albashir 4 Kasım 2022 günü saat 17.30'da keşif için İstiklal Caddesi'ne geliyor. Bu kez üzerinde mavi bir kot pantolon var. Başı ise olay günündeki gibi siyah bir başörtüsü ile kapalı. Elinde yine gül bulunan Albashir İstiklal Caddesi'nde kalabalık arasında ilerliyor.

Keşif için çocuk getirmişler

Keşif için çocuk getirmişler
İçeriğin Devamı Aşağıda

Albashir’i o gün İstiklal'e getiren ise yine örgüt kontrolündeki Yasir A. isimli korsan taksici. Bu korsan taksici teröristi 3 kez İstiklal Caddesi'ne getiren isim. Saldırının yaşandığı gün de Albashir'i İstiklal Caddesi'ne Yasir A.'nın getirdiği tespit edildi. 

Katliam öncesinde yapılan keşiflerle ilgili bir diğer ayrıntı ise ilk keşfin 14 yaşındaki A.A. isimli çocukla yapılması.

Edinilen bilgilere göre A.A. teröristlerin 4 ay boyunca gizlendikleri Esenler'deki konfeksiyon atölyesinde çalışan başka bir yabancı uyruklu kadın olan ve olay kapsamında gözaltına alınan Rama A.'nın oğlu.

Terörist dikkat çekmemek için ve Taksim hakkında bilgi edinebilmek için 2008 doğumlu A.A'yı yanında götürmüş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferdi Çelik

Bu tipten ülkede hırla var. Benim için artık hepsi bombacı

Birşeyler

Bla bla bla… Benim okuduklarından aklımda kalan tek şey şu bi Suriyeliye onlarca Suriyeli bizim ekmeğimizi yerken yardım etmiş ve bomba patlatıp insanlarımız... Devamını Gör

Şöyleymiş de böyleymiş de...bizi oyalıyorlar. Öncesini vereceğinize sonrasında ne yaptınız ya da yapacaksınız diye sormazlar mı adama?