Görüş Bildir
Haberler
Ekonomist Mahfi Eğilmez: 'Eğitim Sistemi Mutsuz Olan İnsanların Sayısını Artıyor'

Ekonomist Mahfi Eğilmez: 'Eğitim Sistemi Mutsuz Olan İnsanların Sayısını Artıyor'

Ekonomist Mahfi Eğilmez, meslek sahibi insanların yetiştirilmesi için üniversite değil meslek okullarının açılması gerektiğini belirterek eğitim sisteminin mutsuz insanlar yetiştirdiğini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üniversite mezunları mutsuz

Üniversite mezunları mutsuz

Eski Hazine Müsteşarı, ekonomist Mahfi Eğilmez, Türkiye'de üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamadığı için mutsuz insan sayısının giderek arttığını belirtti.

Karşılığını göremeyen insanlar mutsuz oluyor

Karşılığını göremeyen insanlar mutsuz oluyor

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Eğilmez, 'Eğer topluma gerekli olan elektrikçi, kaynakçı, tamirci, tezgahtar ise o zaman üniversite değil meslek okulu açmak gerekir. Üniversite bitirdiği için kendini mühendis, iktisatçı, işletmeci sanan ve bunun karşılığını göremediği için mutsuz olan insanların sayısı giderek artıyor' ifadesini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
4
4
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
o yorum yapılacak

Bence haklı ülkenin her köşesine üniversite açarak bu üniversitelere de gereksiz, geleceği planlanmamış bölümler açarak ortalığı üniversite mezunu doldurdula... Devamını Gör

sirius

Ülkede çalanlardan başka mutlu kesim yok ki zaten fırsat verseler hangi genç ülkede kalır eğitim bitik adalet yok

cinnet is coming

"81 ile üniversite açtık", merkele 8 milyon üniversite öğrencimiz var diyerek hava atmak ile olmuyor bu işler. kurduğunuz okulların niceliği değil, niteliği ... Devamını Gör