Görüş Bildir
Haberler
Ekim Ayının En Popüler Ücretsiz iPhone ve iPad Oyunları

Ekim Ayının En Popüler Ücretsiz iPhone ve iPad Oyunları

Onedio Medya
03.11.2014 - 11:45 Son Güncelleme: 03.11.2014 - 11:53

Mobil uygulamaların ve oyunların sayısındaki ciddi artışla birlikte yeni çıkan güzel ve yararlı uygulamalardan haberdar olmanın daha da zorlaştığını söyleyebiliriz. Uygulama veya oyun ne kadar iyi ve güzel olsa da ciddi bir pazarlama bütçesi olmadan büyük kitlelere ulaşma şansı geçtiğimiz yıllara göre çok daha fazla zorlaştı.

Bundan sonra ayda bir yazacağımız yazı serisi ile hakkında en çok konuşulan ve dikkat çekilen oyunları sizlere aktarmaya çalışacağız.

Ekim ayının iOS platformunda yeni çıkan popüler oyunlarına baktığımızda üçlü eşleştirme (3-match) oyun türünden 2 tane oyunun yer aldığını görmekle birlikte küresel olarak oyuncular arasında üne sahip Warhammer ve Angry Birds’te listede serilerindeki yeni oyunlarıyla yer alıyor.

Listede dikkat çeken bir diğer ayrıntıda retro grafiklere ve tarza sahip iki oyunun yer alması.

Terra Battle Ekim ayının ilk haftası yayınlanan küresel olarak üne sahip olan Terra Battle’ın iOS versiyonu Ekim ayının en ilgi çeken oyunlarından birisi oldu. Eğer uzakdoğu kültürüne ve oyunlarına ilginiz varsa mutlaka denemelisiniz.

Warhammer 40.000: Space Wolf Özellikle masaüstü oyuncuların yakından bildiği Warhammer serisinin iOS platformunda yayınlanan son oyunu olan Warhammer 40.000: Space Wolf strateji oyunlarını sevenlerin ilgisini çekebilecek bir oyun.

Rival Stars Basketball Ekim ayının son haftası yayınlanan Rival Stars Basketball spor özellikle basketbol severlerin ilgisini çekebilecek bir oyun. Üstelik iOS ve iPad uyumlu olmakla birlikte HD desteği de var.

Angry Birds Transformers Sanıyorum fazla söze gerek yok. Onlarca farklı versiyonu çıkan ve yüz milyonlarca indirilmeye ulaşan en popüler mobil oyunlardan Angry Birds, bu sefer Transformers versiyonu ile karşımızda.

Zombie Highway 2 : İlk söylemek istediğim şey zombi üzerine yapılan bir şey eğer kaliteliyse mutlaka ilgi çekiyor. Çünkü küresel olarak zombi olgusu her zaman ilgi çekiyor. Highway 2 de Ekim ayının başında yayınlanarak ayın en fazla indirilen oyunlarından bir tanesi oldu.

Adventure XpressRobot Unicorn Attack 2 ve Giant Boulder of Death oyunlarının yapımcısı olan PikPok, Ekim ayının başında yayınladığı Puzzle kategorisindeki oyunu Adventure Xpress üçlü eşletirme (3-match) oyunlarına bir yenisini ekliyor.

Crimsonland : 10tons tarafından geliştirilen ve “Role Playing” kategorisinde yer alan Crimsonland, bu kategoride ve uzaylı/mutant düşmanlarla savaşmayı seven oyuncular tarafından denenebilir.

PoorGladiator: Retro tarzda HD grafiklere sahip ve iPhone, iPad desteği olan PoorGladiator özellikle retro ve simülasyon tarzında oyun seven kullanıcılara hitap ediyor.

Fat Princess: Piece of Cake : Strateji kategorisinde yer almasına rağmen üçlü eşleştirme (3-match) tabanlı olarak oynanan fakat içerisinde farklı dinamikler barındıran Fat Princess, Ekim ayının en fazla indirilen mobil oyunlarından birisi oldu.

Skylanders Trap Team: Listenin ve ayın en iyisini en sona sakladık diyebilirim. Ekim ayının başında yayınlanan öncelikli olarak konsollarda oynan ardından Kindle dahil tüm platformlara gelen Skylanders’ın tüm oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Macera kategorisinde yer alan oyun HD desteğine sahip ve 1,27 gb boyutunda.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/11/03/iphone...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0