Görüş Bildir
Haberler
Efsane Geri Dönüyor! Winamp Yakın Zamanda Android ve iOS Kullanıcıları ile Buluşacak

Efsane Geri Dönüyor! Winamp Yakın Zamanda Android ve iOS Kullanıcıları ile Buluşacak

Bahadır
11.07.2023 - 00:22

Müzik dünyasının efsanevi ismi Winamp, geliştiricileri tarafından modern bir tasarım ve yenilikçi özelliklerle yeniden hayat buldu. Geliştiriciler, Winamp'ın yeni versiyonunun kullanıcılarına sunduğu eşsiz deneyimi ve modern tasarımıyla, müzikseverlerin kalbini yeniden kazanmayı hedefliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

On yıl önce uygulama mağazalarından kaldırılmıştı

On yıl önce uygulama mağazalarından kaldırılmıştı

Bir dönemin en popüler medya oynatıcısı, yenilenmiş versiyonuyla mobil kullanıcılara sunuldu. Hem Android hem de iOS için geliştirilen uygulama, kapalı beta test aşamasında ve sınırlı sayıda kullanıcıya açıldı. Winamp, on yıl önce sessiz sedasız Play Store'dan çekilmişti.

Yeni özellik: Fanzone

Yeni özellik: Fanzone

Fanzone, bağımsız sanatçılara, hayranlarıyla etkileşime geçip doğrudan ürün satabilecekleri bir platform sunuyor. Bunun yanı sıra akış hizmeti için şarkı arşivlerini barındırma imkanı da sağlıyor. Hayranlar, sevdikleri sanatçının müziğini dinlemek için aylık 1 dolar ödeme yapabiliyorlar.

Hedef 250 milyon kullanıcı

Hedef 250 milyon kullanıcı

Winamp'ın orijinal geliştiricisi Nullsoft, yakın zamanda Radionomy'nin tarafından satın alınmış ve Llama Group'un bir parçası haline gelmişti. Radionomy'nin ilk hedefleri arasında Winamp kullanıcı tabanını 250 milyona çıkarmak yer alıyor. Uygulamanın geri dönüşünün hem masaüstü hem de mobil müzik endüstrisinde nasıl bir etki yaratacağı ise büyük bir merakla bekleniyor. Winamp, tam sürümü ile önümüzdeki günlerde mağazalardaki yerini alacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
beyaz duman

Whatsapp durumunda dinlediğimi göster özelliği olmazsa bi anlamı olmaz benim için 😅

Cengo

Woooaaaaaaaaa müthiş haber!!! İlk Windows işletim sistemli telefonumu aldığımda yüklemeye çalışmıştım 😄😄 H*P* marka Windows telefon vardı 0.2" ekranlı 😒 ve b... Devamını Gör

Reinhard Heydrich

EN ÖNEMLİ SORU SES DOSYALARIMI (.FLAC/.MP3) ÇALABİLECEK Mİ ?