Görüş Bildir
Haberler
Ece Erken'den 19 Bin 250 Liralık Hesap Kavgası Açıklaması

Ece Erken'den 19 Bin 250 Liralık Hesap Kavgası Açıklaması

Ece Erken ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturduğu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun, Bodrum'da olaylı bir gece yaşadığı iddia edildi. Söylentilere göre; ünlü çift, Yalıkavak'ta gittikleri mekanda bir grupla tartışma yaşadı. Gerilim büyüyünce tartışma kavgaya dönüştü. Erken ve Mahmutyazıcıoğlu yaralandı. Çıkan haberlerden sonra Ece Erken, konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaralandılar

Yaralandılar

Kavganın ne sebeple çıktığı öğrenilmezken, Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yaralandığı önü sürüldü. Ünlü çiftin, karakolluk olduğu da iddia edildi.

Instagram'dan Açıklama

Çıkan haberlerden sonra Ece Erken'den ilk paylaşım geldi. Herhangi bir görüntünün olmadığı kavganın ardından Erken, eşiyle bir fotoğrafını paylaşarak, 'yaralanma' iddialarına yanıt verdi.

19 Bin 250 TL Hesap

19 Bin 250 TL Hesap

Ece Erken,  sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 'Dün gece evli çift arkadaşlarımızla hayatımızda ilk kez gittiğimiz mekanda Yıldız Tilbe'nin 23.20'de sahne almasından ve yemeklerin geç gelmesinden dolayı müşteriler mekanı çatal-bıçakla protesto etti. Altı kişi için 19 bin 250 TL hesap ödedik' dedi.

Erken yaşadıklarını 'Eşim de ödemeyi yaptıktan sonra sitemini belli etmesinin ardından yanımızdaki arkadaşımız darp edilirken araya girdi. Şikayetçi olduk, gerekenin yapılacağını biliyoruz' diye anlattı. 

'Dava Açıyoruz'

Erken 'Hesap ödemek için değil, ödenen hesaba edilen sitem söz konusu. Yazıldığı gibi kaş, göz patlamadı. Şikayetçi olduk, dava açıyoruz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın