Görüş Bildir
Haberler
Ebru Yaşar Bayramı Kıbrıs'ta Kutladı! Kıbrıs Bayrama Ebru Yaşar ile Başladı!

Ebru Yaşar Bayramı Kıbrıs'ta Kutladı! Kıbrıs Bayrama Ebru Yaşar ile Başladı!

Yaşadığı talihsiz kaza sonrası sahnelere hızlı dönüş yapan Ebru Yaşar, bayramın birinci günü Kıbrıs Les Ambassadeurs'da sahne aldı. Modacı Amor Gariboviç imzalı kıyafeti ve sahnedeki zarafetiyle büyüleyen güzel sanatçı, hayranlarına unutulmaz bir bayram akşamı yaşattı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm İslam aleminin bayramını kutlayan Yaşar, geçirdiği talihsiz kaza sonrası sahne aldığı Kıbrıs'ta açıklamalarda bulundu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ebru Yaşar sağlık durumu hakkında 'İnşallah geçti gitti her şey yolunda. Topuklu giymek artık korkutmuyor. Yeni yeni başladım, küçük topuklu ile çıkıtım. Düz ayakkabılar da giyiyorum. Çok rahat ettim' dedi.

Reklam Kampanyalarının Devamı Gelecek!

Reklam Kampanyalarının Devamı Gelecek!

Reklam yüzü olduğu Royal Halı reklam filmi ile ilgili 'Firma ile çok güzel bir işbirliği oldu. Onlar da memnun kaldılar. Tabii bizler oynadık. Ama onların karşılığını almaları ve memnun kalmaları önemli. Onunla alakalı da çok güzel dönüşler almışlar. Çok mutluyum, evet devamı gelecek' açıklamasında bulundu.

Son dönemdeki sahne kıyafetleri hakkındaki konuya da 'Sahne herkesin aslında nasıl istiyorsa öyle olması gerektiği bir yer. Ben böyle mutluyum böyle sahnedeyim. Onlar öyle mutlu öyle sahnedeler. Bazen bir şeyler söylüyoruz çarpıtılıyor, cımbızla çekiliyor' dedi.

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın