Görüş Bildir
Haberler
Ebced Hesabına Göre Kaderindeki Kişiyle Ne Zaman Karşılaşacaksın?

etiket Ebced Hesabına Göre Kaderindeki Kişiyle Ne Zaman Karşılaşacaksın?

Evet, geleceğimiz hakkında çok şey söyleyen Ebced hesabına göre kaderindeki kişiyle ne zaman karşılaşacağını söylüyoruz. Sizler için Ebced hesabını Latin harflerine uyarladık. Eğer hazırsan;

Kaderindeki kişiyle ne zaman karşılacağını söylüyoruz! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var? Örnek: ALEYNA --> A+L+E+Y+N+A= 4

1. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var? Örnek: ALEYNA  --> A+L+E+Y+N+A= 4

2. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

2. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

3. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

3. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

4. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

4. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

5. Peki annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

5. Peki annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

6. Annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

7. Annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

7. Annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

8. Son olarak annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

8. Son olarak annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

1 ay sonra kaderindeki kişiyle karşılaşacaksın!

Hayat sana büyük sürprizlerle geliyor, hazırlıklı ol! Bir ay içerisinde ayaklarını yerden kesecek kaderindeki o kişiyle karşılaşacaksın. İşte o gün bunca zamandır anlayacaksın beklediğine değdiğini! Gözlerini açık tut, duygularını belli etmekten kaçınma ve kalbinin sesini dinle. Büyük mutluluklar kapında! Bu mutluluk senin gerçekten daha önce yaşadığın hiçbir ilişkiye benzemeyecek. Kendi kendine neyin içerisinde olduğunu anlamayacaksın. Çünkü kendini resmen hayal dünyasındaymış gibi hissedeceksin. Ve yaşadığın aşka inanamayacaksın! Kaderindeki kişiyle karşılaştıktan sonra dünyan daha da anlam kazanacak. 1 ay sonra şansın öyle bir dönecek ki buna sen bile inanamayacaksın!

2 yıl içinde arkadaşının vesilesiyle karşılaşacaksın!

Şu an farklı insanlarla birliktesin ve onun doğru kişi olduğundan pek emin değilsin. Gerçekten ne aradığını biliyorsun ve denemekten vazgeçmiyorsun. İşte bu insanlar sen farkında olmadan sana yol gösteriyor. Ne için mi? Kaderindeki kişiyi bulman için! 2 yıl içerisinde kaderindeki kişiyle arkadaşının vesilesiyle karşılaşacaksın ve ömür boyu mutluluğa adım atacaksın. Geçmiş ilişkilerinde kendini biraz yıpranmış hissediyorsun. O yüzden biraz ara verip kafanı dinlemeye karar vermişsin. Fakat bu sırada yeni gelen insanlara da şans vermeyi düşünmüyor değilsin. Sonuçta herkes aynı olacak diye bir durum yok. Sen de bunu çok iyi biliyorsun. Hadi bakalım, 2 yıl sonra arkadaşının vesilesiyle seni mutluluk dolu bir aşk bekliyor. Bizden söylemesi. :)

4 yıl içerisinde kaderindeki kişiyle karşılaşacaksın!

Anladığımız kadarıyla şu an hayatından memnunsun ve bekarlığın tadını çıkarıyorsun. Sevgilim olsun diye çok zorlamıyorsun kendini. Böyle rahatsın! 4 yıl içinde gerçekten ne istediğini bildiğin bir anda kaderindeki kişi karşına çıkacak ve sen onun doğru insan olduğunu hemen anlayacaksın. Bu karşılaşma tam olarak katılacağın bir eğlencede olacak. Kalabalığın arasından ikiniz de birbirinizi bulup herkesten ve her şeyden sıyrılacaksınız. O yüzden kafan bu konuda rahat olsun. Zaten şu an hayatının tadını çıkarmakla meşgulsün. Ve bizce en güzelini yapıyorsun. Sonuçta her şeyin bir zamanı vardır. Sen de o zamanı güzelce beklemeye karar vermişsin. Hiçbir şeyi erken yaşamaya gerek yok. Değil mi? Zaten karşına çıkacak olan her türlü sen istemesen de çıkar. O yüzden bu hayatın keyfini sürmeye devam etmelisin. Çünkü kaderindeki kişi seni tam 4 yıl sonra katılacağın bir davette bulacak. Bizden söylemesi. :)

Kaderindeki kişiyle çoktan karşılaşmışsın!

Aslında sen kaderindeki kişiyle çoktan tanışmışsın ama farkında değilsin! Bu belki aynı ortamda tanıştığın biri ya da şu an varsa flörtleştiğin biri olabilir. Birbirinizi fark ettiğinizde, her şey mükemmel olacak, bizden söylemesi! Her anın tadını doyasıya çıkarın. Aslında senin fark etmen için elinden geleni yapıyor. Fakat sen gözlerini o kadar kapatmışsın ki etrafa karşı onun sana karşı duygularının olmasına ihtimal vermiyorsun. Ama bunu öğrendiğinde çok şaşıracaksın. Geçen sene tanışmışsınız aslında o an bir şeyler hissetmişsiniz ama farkında değilsiniz. Karşındaki insan sana duygularını açmak için doğru zamanı bekliyor. 1 ya da 2 ay sonra sana karşı duygularını açtığında ayakların yerden kesilecek. Kaderindeki kişiyi öğrendiğinde şok geçireceksin hazırlıklı olsan iyi olur..:)

1 yıl sonra kaderindeki kişiyle karşılaşacaksın!

Önümüzdeki yıl sana büyük bir aşkla geliyor! Mutluluk, aşk, kelebekler, mide krampları... Tam 1 yıl sonra gideceğin bir konserde arkadaşının vasıtasıyla kaderindeki o kişiyle karşılaşacaksın. Hepsine hazırlıklı olsan iyi edersin; çünkü önümüzdeki yıl senin yılın! Kalbinin sesini dinlemekten asla vazgeçme ve doğru insanı bulduğunda ona duygularını belli et. Duygularını belli etmediğin zaman daha önce neler yaşadığını gördün. Karşındaki insana onu sevdiğini ve değer verdiğini hissettirmek bambaşka bir şey. Çünkü mutluluğunu görüp kendi içinde daha da mutlu oluyorsun. Bu paha biçilmez bir şey. O yüzden kaderindeki kişiyi bulduğunda ona karşı duygularını açmaktan sakın çekinme! Önümüzdeki yıl senin yılın olsun. 😊

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
468
247
184
114
59
55
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın