Görüş Bildir
Haberler
Canlı Yayın Platformu Twitch'in En Çok İzlenen Türk Yayıncıları

Canlı Yayın Platformu Twitch'in En Çok İzlenen Türk Yayıncıları

Cenks Aslan
19.01.2018 - 19:24

Bir gıdım altınızda bulanan maddelerde en çok izlenen yayıncılar (Türkiye) bulunuyor. Kendi yazdığım için demiyorum ama bence okuyun.

Not: milyar milyor = bin

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jahrein

1. Jahrein

İnsanları giydirmesiyle ve bu işe yıllarını vermesiyle bu noktalara gelmiştir. Şu an 623 milyar milyor takipçisi vardır. Bu arada o yüzünün hali ne, niye kestin sakallarını bıyıklarını yazık ettin kendine.

2. PintiPanda

2. PintiPanda

Al eline çayını otur izle emin ol o çay kadar sıcaktır. Kesinlikle efsanevi Skyrim serisini izlemelisiniz. Şu an 377 milyar milyor takipçisi var.

3. Unlost

3. Unlost

Yolda dilenci görse bıç vericek kadar cömert bir abimizdir.Abi bizide gör her türlü bıçağa açığım.Şu aralar 530 milyar milyor takipçisi var.

4. ZeeooN

4. ZeeooN

Valla kendisini az izledim, ama izlediğim kadarıyla diğerleri kadar olmasada güzeldir. An itibariyle 675 milyar milyor takipçisi var.

5. wtcNN

5. wtcNN

Sen bir hiçsin Casper yoksa, Casper seni taşıyor sırtında. Acaba şair mi olsam bilemedim. Kendisinin 478 milyar milyor kadar takipçisi var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Levo

6. Levo

Aralarında en sevdiklerimden biri. Herkeze tavsiye ederim. Bi de kilo versen tavlayamayacağın kız yok (Yenge duymasın). Onun da 350 milyar milyor takipçisi var.

7. Jtg

7. Jtg

İzlemeyin izletmeyin bağımlısı oldum. Niye PintiPanda yok, baba sinirli baba monitörü kırcak. 152 milyar milyor takipçileri var. 3 haftada 152 bin takipçi WTF

8. KendineMuzisyen

8. KendineMuzisyen

Rakundan yayıncı olur mu demeyin, olmuş. Adam BlindID'i bize tanıtan bir rakun. Şu an 135 milyar milyor abonesi var.

9. Bonus-dostkayaoglu

9. Bonus-dostkayaoglu

Evet bonusumuzda Dost abey.Kendisini seven var sevmeyen var,ben sevenlerdenim.Kendisi yakın zamanlarda twitch e geçti.İnşallah kabuslarına Kingdom Hearts 3 ün iptal olduğu girer,amin.Şuan 13 milyar milyor takipçisi var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
13
4
4
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferhat Katlav

milyar değil o manyak MİLYON