Görüş Bildir
Haberler
TV
Duy Beni 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Duy Beni Fragman ve Son Bölüm Özeti

Duy Beni 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Duy Beni Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
12.08.2022 - 19:56

Süreç Film imzalı Star Tv'nin yeni dizisi Duy Beni, dikkat çekici konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla izleyiciler tarafından tam not almayı başardı. Her hafta Perşembe günleri yeni bölümüyle ekranlara gelen dizinin beklenen 7. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Duy Beni 7. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duy Beni Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Duy Beni Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yönetmen koltuğunda Ali Balcı'nın oturduğu ve senaryosunu ise Makbule Kosif'in kaleme aldığı yeni dizi Duy Beni tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta birbirinden heyecanlı sahnelerin yer aldığı dizinin başrollerinde ise Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk ve Caner Topçu gibi başarılı oyuncular var. Türk yapımı dram türündeki dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Duy Beni fragman ve son bölüm yaşananlar.

@Duy Beni 7. Bölüm Fragman

Duy Beni Son Bölümde Ne Oldu?

Duy Beni Son Bölümde Ne Oldu?

Aziz'in Ekim'i tuzağa düşürmüştür ve Kanat'ın Leyla'ya zarar vereceği düşüncesiyle deliye döner. Leyla ise hayatına yeni bir sayfa açarak Gerçek Koleji'ne geri döner.

Leyla'nın karşısında bir zamanlar dostu olan Ekim varken yanında ise arkadaşı olarak düşündüğü Melisa vardır. Leyla ayrıca Kanat'ın kendisine aşık olduğunu düşünür fakat bu sırada kanat Ekim'e aşık olduğunu açıklar. Öte yandan Emine ise okuldaki zorbalığa maruz kalsada herkesi dönüşü olmayan bir yola sokar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın