Görüş Bildir
Haberler
Dursun Özbek'ten Kenetlenme Çağrısı

Dursun Özbek'ten Kenetlenme Çağrısı

Batuhan
25.08.2015 - 16:08

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, önemli açıklamalarda bulundu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, geleceğe dönük çalışmaları her alanda yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Dursun Özbek, Galatasaray Dergisi’nin Ağustos ayı sayısındaki yazısında, asla bitmeyecek bir yolculuğun yeni safhalarından birinin daha başında olduklarını ve yönetimde bulundukları kısa dönemde önemli başarılara şahitlik ettiklerini belirterek, “Ancak şunu çok iyi biliyoruz ki Galatasaray, dününün kıymetini bilerek yarınları düşünmek, bir değil, birkaç adım sonrasının planlarını yapmak zorundadır. Bizler de öyle yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bu yıl 14’üncü kez sahne alacağımız UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak, müzemizde eksik olan tek kupaya ulaşabilmek adına yürüttüğümüz mücadelede daha güçlü adımlar atmak için hazırız, kararlıyız” değerlendirmesinde bulunan Özbek, şu görüşlerini paylaştı:

“Mali, idari, sportif anlamda tüm eksikliklerimizi giderip ilerliyoruz. Çünkü, aksayarak yürünen bir yolda büyük hedeflere asla ulaşılamayacağını çok iyi biliyoruz. Hem Deloitte Para Ligi’nde, hem de Forbes’ın En Değerli Spor Kulüpleri listesinde dünyadaki ilk 20 kulüp içinde yer alan Galatasaray markasını, disiplin, dayanışma ve denetimle daha da yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Üyeleri, dernekleri, taraftarı ve dünya üzerine yayılmış on milyonlarca seveniyle ülkemizin en büyük sivil toplum örgütünün bir parçası olan tüm Galatasaraylıları, bu büyük yürüyüşte el ele vermeye, kenetlenmeye davet ediyoruz.”

Haber Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0