Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En İyi VALORANT Takımı Belli Oluyor: Türk Oyuncu cNed, Şampiyonluk İçin Finalde Mücadele Edecek!

Dünyanın En İyi VALORANT Takımı Belli Oluyor: Türk Oyuncu cNed, Şampiyonluk İçin Finalde Mücadele Edecek!

Burak Kaya
12.12.2021 - 18:52

VALORANT'ta ilk kez düzenlenen dünya şampiyonasında şampiyon bugün belli olacak. Türk oyuncu cNed, dünya şampiyonluğu için finalde takımıyla birlikte mücadele edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk finalist Acend!

VALORANT Champions 2021'in ilk yarı finalinde EMEA temsilcisi Acend ile birlikte bir diğer EMEA temsilcisi Team Liquid karşı karşıya geldi.

Turnuva boyunca oynadığı bütün maçlarda sadece 1 kere harita kaybeden Acend, güçlü rakibine karşı çok iyi bir oyun ortaya koydu. İki maçta da rakibine sadece 11 round veren Acend, 3 maç üzerinden oynanan seriyi 2-0 kazanarak adını finale yazdırdı.

Sene boyunca oynadıkları iyi oyunla dikkatleri üstüne çeken takım, bunu dünya şampiyonluğu ile taçlandırmak için elinden geleni yapacak.

Gambit, finale yükseldi.

Bir diğer finalisti belirleyecek olan karşılaşma ise Gambit ile KRÜ Esports arasında oynandı. KRÜ, bir rüyayı gerçekleştirmek için mücadele etti ama EMEA temsilcisi olan Gambit, bu rüyanın önüne geçerek seriyi 2-1 kazandı.

Bu galibiyet ile birlikte finale yükselen 2. takım Gambit oldu.

İlk dünya şampiyonu belli oluyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün saatler 20.00'yi gösterdiğinde iki EMEA temsilcisi olan Gambit ile Acend karşı karşıya gelecek. İlk kez düzenlenen dünya şampiyonasında iki takımda, tarihe geçmek için kıyasıya mücadele edecek.

Temsilcimiz cNed, 2021 yılında göstermiş olduğu iyi performansla birlikte seneyi bir şampiyonlukla sonuçlandırmayı amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın