Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En hızlı 5 Futbolcusu

Dünyanın En hızlı 5 Futbolcusu

İçeriğin Devamı Aşağıda

En hızlı futbolcular

Günümüzde futbol eskisinden çok daha hızlı ve çabuk oynanıyor, eskisine nazaran daha atletik daha süratli oyuncular günümüz futbolunu renklendiriyor. Bizde Adamsangel ekibi olarak her takımın ihtiyacı olan hızlı oyuncuları sizler için derledik. En hızlı 5 futbolcuyu bu yazımızda bulabilir videomuzu da incleyebilirsiniz.

5-Arjen Robben

Uçan hollandalı Robben, listemize 5.sıradan giriş yapıyor, topla olan sürati ile rakiplerini zor durumda bırakan oyuncu hızını top tekniği ile birleştirdiğinde durdurulması imkansız bir hale geliyor.

4 – Theo Walcott

O tam bir sürat makinası, Arsenalli oyuncu gençliğinden beri muhteşem sürati ile futbolseverlerin futbol oyunlarında koşarak transfer ettiği isimlerden. Her ne kadar beklenilen o üst seviyeye ulaşamasa da listemize 4. sıradan giriş yapıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

3 – Gareth Bale

Dünyanın en pahalı oyuncusu  Gareth Bale tam bir uçak. Tottenham takımında oynarken İnter’e yaptığı hat-trick hala hafızalarımızda, Barcelona’ya karşı attığı o efsanevi golü ise unutmak mümkün değil. Gallerli hızlandığında futbolseverler olarak yüreğimiz hopluyor, neler yapabilir diye büyük heyecan duyuyoruz. Nice efsane goller atması dileğiyle.

2 – Cristiano Ronaldo

Kimilerine göre o dünyanın en iyi futbolcusu, kanatları olan bir kuş, bir makina, listemizde 2.sırada bulunan Ronaldo, sürati ve koşu stili ile diğer futbolculardan ayrılıyor, Usain Bolt’u anımsatan Portekizli süper star nice deparlarla hayatımızda bulunması dileğiyle.

1 -Pierre Emerick Aubameyang

Futbolun en süratli ismi olarak onu göstermek boynumuzun borcu Borussia Dortmund’lu yıldız, kontra atak futbolunda inanılmaz performanslar gösteren oyuncu, Gabon takımı adına olimpiyat yarışlarına katılsa ülkesine madalyalar getirebilir cinsten. Şöyle bir topu atsa da koşsa diyebileceğimiz yıldız için Dortmund’u izlemenizi şiddetle öneriyor. Listemizin 1.sırasında olan oyuncuya bol koşular diliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Video ve Teşekkür

Yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Futbolun en hızlı futbolcularını sizler için derlediğimiz yazımızda eksiklikler veya size göre yanlışlıklar olduysa bize bildirebilir, soru ve görüşlerinizi yorumlayarak bize ulaştırabilirsiniz. Futbola tat katan hızlı oyuncuları takip etmeniz ve bolca izlemeniz temennisi ile futbol ile kalın.

Dünyanın en hızlı 5 futbolcusu - TOP 5

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın