Görüş Bildir
Haberler
Dünyadaki En Gizemli Yer: 51.Bölge

Dünyadaki En Gizemli Yer: 51.Bölge

Bugüne kadar 51.Bölge olarak isimlendirdikleri bölge hakkında hepimiz bir şeyler duymuşuzdur. Eğer duymayanınız olduysa söyleyelim, 51.Bölge (Area 51) olarak telaffuz edilen bölge Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada çölünde kurulan devasa bir üstür. Ancak bu üssün gizemi kurulduğu tarihten beri halktan ve hatta devletin bazı kademelerinden bile hiç kimsenin buraya giriş yapamamasından kaynaklanıyor. Bu üste olup biten her şeyi ancak 51.Bölge çalışanları ve devletin üst kademelerinde görevli olan kişiler biliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Roswell'in günlük gazetesinde olayla ilgili çıkan haberler.

51.Bölge hakkında bugüne kadar çok fazla spekülasyon yapılmıştır. Bunlardan en ünlü olanı ise burada uzaylılara otopsi yapıldığıdır. 1947 yılında yaşanan Roswell UFO kazası sonrasında enkazdan çıkarılan uzaylı yaratığın cesedine otopsi yapıldığı yıllar sonra kanıtlanmış ve Birleşik Devletleri zor duruma sokmuştur. 51.Bölge'de devletin gizli üs kurmasının sebebi ise çok yüksek ihtimalle kullandıkları teknolojiyi başka devletlerin öğrenmesini engellemektir.

Bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin yüksek teknoloji silahlara ve araçlara sahip olmasının sebebi olarak ise 1947 yılında yaşanan Roswell UFO kazası gösterilmektedir. 8 Temmuz 1947 tarihinde New Mexico eyaletinin Roswell kasabasına düşen UFO'yu gizlice incelemeye alan yetkililer 51.Bölge'de yaptıkları çalışmalar sonrasında UFO'nun kullandığı teknolojiyi araştırmışlardır. Aynı zamanda kazada ölü (veya yaralı) olarak ele geçirilen uzaylı yaratığa otopsi yaparak organlarını ve beyin yapısını incelemişlerdir. Bunun hakkında gerçekliği tam olarak bilinmeyen bir video bulunmaktadır.

UFO Kazasından Sonra Uzaylı Olduğu İddia Edilen Yaratığa Yapılan Otopsi Görüntüleri

51.Bölge yasak ve gidip gezmesi imkansız bir yer olduğu için en güvenilir bilgi kaynakları eski 51.Bölge çalışanlarıdır. Onların da büyük kısmı Amerika Birleşik Devletleri tarafından susturulmuştur ve susturulmaktadır. Bu bölgede tam olarak hangi çalışmaların yapıldığı bilinmiyor ama Amerika'nın en önemli çalışmalarının yapıldığına kesin gözüyle bakılıyor. İlerleyen zamanlarda Amerika Birleşik Devletleri bunu açıklar mı açıklamaz mı göreceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0