Görüş Bildir
Haberler
Dünyaca Ünlü Oyuncu Sofia Vergara Çırılçıplak Fotoğrafını Paylaştı! Göğüslerini Kahve Çekirdeği İle Kapattı...

Dünyaca Ünlü Oyuncu Sofia Vergara Çırılçıplak Fotoğrafını Paylaştı! Göğüslerini Kahve Çekirdeği İle Kapattı...

Müge Kakşi
01.10.2021 - 22:31

Netflix platformu üzerinde yayınlanan Modern Family dizisinin güzel oyuncusu Sofia Vergara dizideki rolüyle oldukça beğeniliyor. Vergara'nın sosyal medya paylaşımları ise sık sık gündem oluyor. Güzel oyuncu bu kez çırılçıplak fotoğrafını paylaşarak ağızları açık bıraktı. 49 yaşındaki ünlü modelin iddialı paylaşımı dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı. İşte Sofia Vergara'nın o paylaşımı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sofia Vergara'nın

Sofia Vergara'nın

Modern Family dizisindeki Gloria Pritchett rolüyle kariyerinde zirve yapan televizyon yıldızı Sofia Vergara son pozlarıyla dikkat çekti.

Sofia Vergara, Uluslararası Kahve Günü için sınırları zorladı.Baştan çıkarıcı güzelliğiyle tanınan Vergara soyunarak kahve çekirdeklerinin arasına yattı.

Ünlü yıldız fotoğrafın altına 'Mutlu #ulusalkahvegünü' yazdı. Ünlü oyuncu göğüslerini ise kahve çekirdekleriyle kapamayı ihmal etmedi.

Bir hayranı “Her gün uyanıp Sofia Vergara olmak nasıl bir şey?” diye yazarken, bir diğeri de “O lanet kahveye kimse bakmıyor” dedi. Bir başkası da “Üzerine serdiğin kahve çekirdeklerini istiyorum!” yazdı.

İşte O Fotoğraf

İşte O Fotoğraf

ABD'de yaşayan 49 yaşındaki Kolombiyalı model, oyuncu ve sunucu Sofia Vergara  ortağı Renata Black ile birlikte EBY (Empowered by You) markası olarak kadın iç çamaşırı üretimi yapıyor.

Ünlü oyuncu geçmişte henüz 28 yaşındayken tiroid kanseri atlattığını açıklamıştı. Bu konuda hemen hemen her kitabı okuduğunu belirten Vergara, ailesinin desteğini alabildiği için de kendini şanslı bulduğunu anlattı.

Eski model, doktorların boğazında bir yumru bulduğunu ve bu durum hakkında kendini eğitmeye karar verdiğini söyledi. Vergara, kanseri erken teşhis ettiği ve ailesinden destek aldığı için şanslı olduğunu da sözlerine ekledi:

“Bu süre zarfında sadece tiroid kanseri için söylemiyorum, kriz zamanlarında birlikte daha iyi olduğumuzu da öğrendim.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
38
30
19
12
10
5
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Boranium

Bir hevesle gelip umduğunu bulamayan hüsrana uğrayan ve editöre içinden yüksek sesle küfür eden nû sever hemcinslerim. HOŞGELDİNİZ. Ve hemen burayı terk ed... Devamını Gör

Metin Evrensel

Troid Kanser vb nolursa olsun Kendi tecrubelerimizle yaptigimiz dogal urunlerle sifa buluyorlar 0 505 79 79 8 79