Görüş Bildir
Haberler
Dünya Müzik Tarihi Hitlerini Ne Kadar İyi Hatırlıyorsun: Bugün 70'lerdeyiz!

etiket Dünya Müzik Tarihi Hitlerini Ne Kadar İyi Hatırlıyorsun: Bugün 70'lerdeyiz!

Yung Boş Ada
21.07.2020 - 15:00

Geçmişe yolculuk yapmaya hazır mısın? O muhteşem notalar, ruhumuzu besleyen melodiler... 70'lerin büyülü şarkılarından bakalım kaç tanesini hatırlıyorsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatırladığın, hatta hala severek dinlediğin şarkıları işaretle hadi!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Elton John bunu beğenmedi!

Amaaaa... Yani en azından birkaç tanesini daha biliyor olsaydın? Bak Elton John bu duruma çok üzüldü... Rocket Man söyleyerek kendini mutlu etmeye çalışıyor! Neyse üzülme, bak sana muhteşem bir listemiz oldu, artık dinlersin bu şarkıları!

Bee Gees sana yardıma geliyor!

Hiç fena değil, aslında birçok kişiye göre oldukça hakimsin 70'lere! Ama hala öğrenmen gereken klasikler var! Hiç korkma, Bee Gees o muhteşem enerjisiyle sana yardıma geliyor!

Freddie Mercury bile tacını çıkardı!

Gerçekten inanılmazsın! 70'lerin o efsane şarkılarını bu kadar iyi biliyor olman resmen gözlerimizi yaşarttı. Baksana, Freddi Mercury bile senin karşında tacını çıkarıyor! Müzikle kal güzel dostumuz!

Zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz şu günlerde müzik hakkında her şey @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarında!

Zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz şu günlerde müzik hakkında her şey @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarında!

#yüzdeyüzmüzik artık #yüzdeyüzonline! Online konserler, ilginç bilgiler ve daha fazlası için @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarını takip et!

instagram.com/yuzdeyuzonline

twitter.com/yuzdeyuzonline

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
13
7
5
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psyhedelichead

Lan bir tane Jefferson Airplane, The Zeppelin, The Doors, Deeppurple, Camel klasiklerinden koymamışsın! Öğrenmen gereken klasikler var diyor bir de

Gizem Yenikler

Freddie Mercury bile tacını çıkardı! Gerçekten inanılmazsın! 70'lerin o efsane şarkılarını bu kadar iyi biliyor olman resmen gözlerimizi yaşarttı. Baksana, ... Devamını Gör