Görüş Bildir
Haberler
Düğünde Yasak Tanımayan AKP'li Vekil: Ben Ağrılıyım, Yapmasam 'Bir Yemek Yedirmeden Yolladı' Derler

etiket Düğünde Yasak Tanımayan AKP'li Vekil: Ben Ağrılıyım, Yapmasam 'Bir Yemek Yedirmeden Yolladı' Derler

Oğlu için düzenlenen 1500 kişilik nikâh töreninde korona tedbirlerine uyulmadığı için tepkilerin hedefi olan AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi. Törende kurallara uyulduğunu savunan Yaman, yasaklanan yemek ikramını ise 'Ben Ağrılıyım, yapmasam, ‘Bir yemek yedirmeden yolladı’ derler' ifadeleriyle savundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle 4 Eylül’den itibaren sokak ve kır düğünleri yasaklanmış, nikah töreni şeklindeki düğünlere bir saatlik kısıtlama getirilmişti. Ayrıca, düğünlerde yiyecek-içecek ikramı da yasaklanmıştı.

Hürriyet’ten Turan Yılmaz’ın haberine göre Yaman’ın oğlu Hasan Hüseyin Yaman için Dilovası’ndaki Karayolları Tesisleri’nde, düğünlere yönelik kısıtlamaların getirilmesinden bir gün sonra düğün yapıldı.

Düğündeki kalabalık, davetlilerin sosyal medyada fotoğraf paylaşması üzerine eleştirisi konusu oldu. Düğünde yiyecek-içecek ikramı ile takı töreni de yapıldı.

Törene gelen tepkiler için 👇

"Pişman değilim, oğlumu evlendirdim"

"Pişman değilim, oğlumu evlendirdim"

AKP’li Yaman, düğüne ilişkin eleştirilere şu yanıtı verdi: 

“Pişman değilim, oğlumu evlendirdim. Pandemi kurallarına da uydum. Hatta, davet etmek için aradığımda sağlık Bakanımıza da bilgi verdik. O zaman yasak yoktu. Nikâh töreninin yapıldığı alan 10 dönümlük bir arazi. Girişte iki arkadaşımız gelen herkesin ateşini ölçtü. Maskesiz kimseyi içeri almadık. 15 kişilik masalara en fazla beş-altı kişi oturttuk. Kalabalık olmasın diye arkadaşlarımı bile davet etmedim. Duyup gelenler oldu. Gelene ‘Gelme’ diyemem ki…'

Yaman, törenin izin verilen süreyi sadece 15 dakika aştığını öne sürdü: "Nikâh bir saat 15 dakika sürdü. Yani 15 dakika aştık sadece. O da gelin ve damatla fotoğraf çektirmek isteyenler nedeniyle oldu."

Yaman, törenin izin verilen süreyi sadece 15 dakika aştığını öne sürdü: "Nikâh bir saat 15 dakika sürdü. Yani 15 dakika aştık sadece. O da gelin ve damatla fotoğraf çektirmek isteyenler nedeniyle oldu."

Ancak paylaşılan fotoğraflar düğünün 1 saat 15 dakikadan çok daha uzun olduğunu gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yemek ikramına 'Ağrılıyım' savunması

Yemek ikramına 'Ağrılıyım' savunması

Yaman, bir diğer ihlali de şu sözlerle savundu:

'Uzaktan gelen misafirlerimiz olduğu için yemek ikramı da yaptık. (Gülerek) Ben Ağrılıyım, yapmasam, ‘Bir yemek yedirmeden yolladı’ derler.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
683
269
86
27
24
13
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1913

Yemek yedirmedi demediler ama milletvekili olunca işte böyle düğünü beleşe karayolları tesisinde yaptırırsın dediler..

kartacali

sağlık bakanı çıkıp tedbir diye gevelesin dursun bildiğin süs bitkisi twit atarak yenecek ha gayret

hülyaa

pişkinliğe bak, sıradan vatandaş yapmış olsaydı düğün masrafı kadar ceza ödemek zorunda kalırdı