Görüş Bildir
Haberler
Donald Trump Çılgına Döndü, Melania Trump'a Patladı

Donald Trump Çılgına Döndü, Melania Trump'a Patladı

New York Times muhabiri Maggie Haberman, ABD'nin Pennsylvania eyaletinde Senato seçimini kaybeden Mehmet Öz'ü destekleyen eski başkan Donald Trump'ın yenilgi nedeniyle deliye döndüğünü ve eşi Melania Trump’ı suçladığını iddia etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Öz kaybetti, Donald Trump çılgına döndü

Mehmet Öz kaybetti, Donald Trump çılgına döndü

Mehmet Öz’ün yenilgisinin ardından, önümüzdeki günlerde 2024’teki başkanlık seçimleri için adaylığını açıklaması beklenen ancak seçimlerde desteklediği birçok adayın kaybetmesi nedeniyle zor duruma düşen eski başkan Trump ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Donald Trump, eşi Melania Trump'ı suçladı

Donald Trump, eşi Melania Trump'ı suçladı

Trump’ın yakın çevresinden bilgi almasıyla tanınan New York Times (NYT) muhabiri Maggie Haberman, eski başkanın kaybeden adayları desteklemiş olması nedeniyle küplere bindiğini öne sürdü. Haberman, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Trump’ın kendisine Öz’ü desteklemesini tavsiye edenleri suçladığını ve bu kişiler arasında eşi Melania’nın da bulunduğunu iddia etti.

"Donald Trump çok öfkeli"

"Donald Trump çok öfkeli"

Haberman, “Trump bu sabah gerçekten de çok öfkeli -özellikle de Mehmet Öz konusunda- ve kendisine onu destekleme tavsiyesi veren herkesi suçluyor. Trump’a yakın isimlere göre, bu kişiler arasında eşi de var. Bunun, eşinin en iyi kararı olmadığını söylüyor' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
2
2
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emirhan Akıncı

Muhabirin soyadı harikaymış “haberman” tam mesleği bulmuş 😂