Görüş Bildir
Haberler
Dolgun Kaşlar İçin Yapmanız Gerekenler

Dolgun Kaşlar İçin Yapmanız Gerekenler

Doğal Tedavisi
14.05.2015 - 11:42 Son Güncelleme: 14.05.2015 - 11:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzelliğimizi ön plana çıkartan gözlerimiz kadar, kaşlarımızın dolgun ve gür olması da estetik açıdan güzel görünmemizi sağladığı için, kaşların dolgun olması için ne yapılmalı ve, dolgun kaşlara nasıl sahip olunur güzellik önerilerine göz atın. Güzellik ve bakım uzmanları kaşları dolgun göstermek için birkaç ip ucundan bahsetti. Doğal kaşları dolgun göstermek için şu tavsiyelerimizden birini veya birkaçını uygulamaya başlayabilirsiniz.

Dolgun ve gür kaş için doğal yöntemler arasında en etkilisi sarımsaktır. Ancak sarımsağın kokusundan ötürü birçok kişi bu yöntemi uygulamaktan kaçınır. Kaşları dolgun göstermek için peki başka ne yapılabilir?

Sarımsağın dışında dolgun kaş için başvurulması tavsiye edilen bitkisel yöntemlerde var. Bitkisel yöntemlerle kaşları dolgun göstermek isteyenler tatlı badem yağı ile hint yağını eşit miktarda karıştırmalı. Pamuk veya kulak çöpü yardımıyla kaşlarına sürmeli. Her gece yatmadan evvel uygulayın.

Fındık yağını da kaşlara sürmek çok iyi geliyor. Doğal ve bitkisel yöntemlerle kaşları dolgunlaştırmak için pamuk veya kulak çubuğu yardımıyla kaşlarınızın seyrek olan kısımlarına fındık yağını her gece yatmadan evvel sürün. Düzenli olarak uygulandığında kısa sürede etkisini gösterecektir.

Kaynak: http://www.modamisali.com/guzellik/ka...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
5
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın