Dolandırıcı Kendini 'Hızır' Olarak Tanıtıp Bin Lirasını Aldı: 'Peygamber Efendimizin Adını Söyleyince Kandım'
Erzurum’da kendini A.S.K.'ye 'Hızır Aleyhisselam' olarak tanıtan E.D., 'Senden küçükbaş bir kurban hediye etmen isteniyor' diyerek bin lirasını aldı. Daha sonra dolandırıldığını anlayan A.S.K., polise giderek şikayetçi oldu. Yakalanan E.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
'Hediye edersen sana daha fazla hediyeler ve müjdeler gelecek'

A.S.K.’nın “Sana nasıl inanacağım” diye sorması üzerine E.D., “Yanından ayrılıp tekrar geleceğim ve ‘Ya Muhammed, Ya Ali’ dersen Hızır olduğumu anlayacaksın” diye yanıt verdi.

Bunun üzerine A.S.K., ATM’den çektiği bin lirayı ve Kayseri’ye gitmesi için aldığı otobüs biletini E.D.’ye verdi.

'Peygamber efendimizin de adını söyleyince kandım'

Aradan bir kaç güç geçmesine rağmen kendini Hızır olarak tanıtan E.D.'nin geri dönmemesi üzerine dolandırıldığını anlayan A.S.K. polise giderek şikayetçi oldu.
E.D.'nin dış görüşüne aldandığını söyleyen A.S.K., 'Peygamber efendimizin de adını söyleyince kandım' dedi.
Erzincan’ın Tercan ilçesinde yakalanan E.D., Erzurum’a getirildi. Suçlamaları kabul etmeyen E.D., adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.

Kendini 'Hızır' olarak tanıtan dolandırıcı sosyal medyanın gündeminde...
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!



Yorum Yazın