Görüş Bildir
Haberler
En İyi Döküm Tava Tavsiyeleri

etiket En İyi Döküm Tava Tavsiyeleri

Kübra B.
23.12.2022 - 19:47

Eskimemesi ve özelliklerini kolayca yitirmemesi konusunda en dayanıklı mutfak ürünlerinin başında yer alan döküm tavalar, besinlerin değerini, suyunu ve lezzetini hiçbir zaman kaybetmeden pişirmesiyle günümüzde sıklıkla tercih edilmeye başlandı. 

Seçim yaparken ''En iyi döküm tava markası hangisi?'' sorusuna cevap arayanlar için detaylı bir araştırma yaparak, içerisinde Lava Döküm Tava ve gerçek döküm tava seçeneklerinin de bulunduğu bu içeriğimizi hazırladık. 

En iyi döküm ızgara tava arayanlar aşağıda aradığınız en iyi döküm tavayı bulabilirsiniz.

Bu içerik 23.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Staub Döküm Izgara Tava

1. Staub Döküm Izgara Tava

İndüksiyon ocaklar da dahil olmak üzere her türlü ocak için kullanıma uygun olan Staub Döküm Izgara Tava, yiyecekleri eşit ısı dağılımı ile pişirerek lezzetli olmasını sağlıyor. 

Fransa üretimi olan Staub Döküm Demir Tava, az yağ ile sağlıklı ve barbekü tadında yemekler pişirmek için özel olarak üretilmiş.

Fiyatı 2.345,55 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kalitesi markaya yakışacak türden. Maalesef Amazon’da pek fazla Staub ürünü kalmamış. Tencerelerini de 2 yıldır kullanıyorum. Oldukça başarılı. Yapışma ve ısı dağılımı yerli markalardan çok daha iyi.

2. İsem Casting Döküm Tava

2. İsem Casting Döküm Tava

Kaplamasız ve organik demir döküm tava arayanların tercih edebileceği İsem Casting, seasoning yapılarak gönderimi yapılıyor. 

Kaplamasız yüzeyiyle tavada pişirilen gıdalara demir geçişi oluyor ve vücudun demir eksikliği konusunda destek sağladığı söyleniyor. Yapımında boya, kimyasal bir madde, renk değiştirici, teflon gibi kansorejen etken kullanımı bulunmuyor. 

Fiyatı 399,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürün tek kelimeyle harika. Daha önce de bir başka markanın emaye kaplı döküm tavasını almıştım ama yapıştırmıştı. O yüzden çekinerek almıştım çünkü ihtiyacım olan yapışmaz bir tavaydı. Bu ürün tam olarak ihtiyacımı karşıladı çünkü kaplamasız asla yapıştırmıyor. Kaplamasız olmasından ve seasoning yapılmış olarak gelmesinden dolayı yapıştırmıyor sanırım. Çok memnun kaldım. Yapışmaması, sağlıklı olması, memnuniyet sebebim. Kesinlikle ürünü ve markayı tavsiye ederim. 

3. Lava Döküm Tava

3. Lava Döküm Tava

Demir döküm tava markaları arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Lava Döküm Tava, tüm ocak ve fırın tiplerinde kullanım imkanı sağlıyor.

Yüksek teknolojili emaye yapısına sahip olması nedeniyle kolay temizleniyor. Bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor. 

Fiyatı 269 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Gayet güzel ve kaliteli ürün, yumurta pişirmek için çok uygun olmasa bile  iyice ısıtıp kırarsanız yumurtayı yapışmıyor. Krep, hamur, et tarzı şeyleri pişirmek için de gayet güzel bir ürün.

4. Lava Döküm Izgara Tava

4. Lava Döküm Izgara Tava

26x32 cm ölçülere sahip olan Lava Döküm Izgara Tava, yüzeyindeki çıkıntılar sayesinde özellikle etlerin tam kıvamda lezzetle pişmesini sağlıyor. 

Izgara tavayı kullanmadan önce yeterince ısıtılması gerekiyor Böylelikle yapışmadan kolayca pişirmenizi sağlıyor. 

Fiyatı 297 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Gelir gelmez test edildi. Onaylandı. İyice ısıtmadan pişirmeyin

5. Emsan Perge Döküm Izgara Tava

5. Emsan Perge Döküm Izgara Tava

Perge Döküm Granit Grill, güçlendirilmiş üç kat granit kaplaması ve alüminyum döküm gövdesi ile çizilmelere karşı oldukça dayanıklı bir yapıya sahip. Bu özelliği de uzun süreli kullanım sağlıyor. İndüksiyon hariç tüm ocaklarda kullanıma uygun. 30x25 cm ölçülere sahip.

Fırına girebildiği için dilerseniz eti ocakta mühürleyip, daha sonra fırında pişirebilirsiniz.

Fiyatı 499,49 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Şık görüntüsüyle kullanışlı kolay temizlenen bir ürün. Döküm tavada az yağ ile pişen yemekler tartışmasız çok lezzetli oluyor. Çeyiz listesinde yıldızlı ürün olmalı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ThermoAD Tava

6. ThermoAD Tava

ThermoAD Tava, listelerin başında yer alan kullanıcı memnuniyeti yüksek tava setlerden biri.

Yüksek ısıya dayanıklı yapısı ile aşınma gibi problemlerle karşılaşmanızı önlüyor. Böylelikle uzun ömürlü bir kullanıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. 

PFOA ve kurşun gibi sağlığa zararlı bir madde içermiyor. 

3'lü setin ölçüleri: 20, 24 ve 28 cm. 

Fiyatı 469,89TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Aylarca kullanımdan sonra gelen yorum: 10 numara, tereddüt etmeden alın. Hiç çizilmedi ve yapışmaz özelliğini kaybetmedi. Başka tavam yok sürekli bu üçüyle yemek pişiriyorum, yıpranmadı hiç.

7. Schafer Famos Granit Döküm Tava

7. Schafer Famos Granit Döküm Tava

Döküm üzeri granit kaplamasıyla üretilmiş olan Schafer Famos Granit Döküm Tava, yemeklerin yapışmadan pişmesini ve son derece kolay şekilde temizlenmesini sağlıyor.

20 ve 28 cm ölçülere sahip bu 2'li set oldukça kullanışlı. 

Fiyatı 419 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kaliteli ürün asla yapıştırmıyor boyutları çok ideal ve kolayca temizleniyor. İlk geldiğinde yıkayıp kuruduktan sonra da yağlayıp biraz beklettim. Pişirme işlemi yapmadan da su kaynattım. İnşallah uzun ömürlü olur.

8. Sinbo Döküm Tava

8. Sinbo Döküm Tava

Yapışmaz granit yüzeyiyle Sinbo Döküm Tava, yüksek ısıya dayanıklı alüminyum döküm gövdeye sahip. Bu nedenle fırında kullanılabilir. Ayrıca ahşap katlanabilen ve çıkarılabilen tutma sapıyla oldukça kullanışlı. Dilerseniz bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz.

PFOA içermediğini de belirtelim.

Fiyatı 219,90TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü çok beğendim. Hem fiyatı uygun hem ebatlı hem de pişirmesi.

9. TAÇ Gravita Döküm Tava

9. TAÇ Gravita Döküm Tava

Bulaşık makinesinde yıkanabilen Taç Gravita Döküm Tava, çizilme ve darbelere karşı dayanıklı gövdesiyle uzun yıllar kullanım imkanı sağlıyor.

Döküm alüminyum malzemesiyle, yanma ve yapışma olmadan besinlerin değerini koruyarak pişiriyor. 

İndüksiyon haricindeki tüm ocaklarla uyumlu.

Fiyatı 236,40TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürün fiyat, kalite olarak güzel. Bu serinin 24 cm tenceresi var. Bütün tavuk, kuzu vb. ürünler yağ tuzla kontrollü pişirilerek tandır gibi pişiyor. Lezzeti diğer türlere göre gayet iyi. Şuan benim gördüğüm en büyük rakibi direk döküm olanları. Sağlık açısından granit döküm daha garanti duruyor. Gene de fiyat kalitesiyle teflon vb. göre almaya değer.

10. Meşeler Döküm Gözleme Tavası

10. Meşeler Döküm Gözleme Tavası

Adı gözleme tavası olsa da sadece gözlemeyle kalmıyor, incecik kreplerden sulu etlere kadar her şeyi pişirebiliyor.

Döküm granit malzemeye sahip bu tavanın ölçüsü 36 cm. 

Fiyatı 272 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok kaliteli hemen tavayı deneyip bazlama yaptım ilk defa yakmadan biz bazlama pişirdim . Bazlama kabardıkça kabardı tava eşit şekilde pişirdi çok güzel kaliteli ürün döküm olduğu çok belli çok ağır bir tava tavsiye ederim. 😊

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Essenso Granit Döküm Saç Tava

11. Essenso Granit Döküm Saç Tava

36 cm boyutundaki bu döküm tava, birçok yemeği hem lezzetli hem de pratik bir şekilde pişirmek için üretilmiş. İçerisine ısıyı hapseden özel tasarımı ve ergonomik kulpları sayesinde size mutfakta büyük kolaylık sağlayacak. 

Fiyatı 299 TL

Linki burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın