Görüş Bildir
Haberler
Doktorlar Hayrete Düştü: 7 Kilo, 57 Santim Doğdu!

Doktorlar Hayrete Düştü: 7 Kilo, 57 Santim Doğdu!

Brezilya'nın Amazonas eyaletinde 7 kilo ve 57 santim olarak dünyaya gelen Angerson Santos bebek doktorları hayrete düşürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doktorlar, bebeğin eyalette dünyaya gelen en büyük bebek olduğunu söyledi

Doktorlar, bebeğin eyalette dünyaya gelen en büyük bebek olduğunu söyledi

Brezilya'nın Amazonas eyaletinde doktorları bile hayrete düşüren bir doğum gerçekleşti. 7 kilogram ağırlığında dünyaya gelen Angerson Santos isimli bebek ülkede gündem oldu.

Haber Global'de yer alan bilgiye göre, Bebeğin 27 yaşındaki annesi Cleidiane Santos Dos Santos doğumdan bir gün önce hastaneye gitti.

Doğum sonrası için hazırlanan elbiseler küçük geldi

Doğum sonrası için hazırlanan elbiseler küçük geldi

Doktorlar anneye bebeğin çok büyük olduğunu ve normal bir şekilde dünyaya gelemeyeceğini söyleyerek anneye sezeryan yapılmasına karar verdi.

Ertesi gün 57 santim uzunluğunda ve 7 kilo ağırlığındaki bebek dünyaya geldi. Doğumda anne ve bebek hiç bir sorun yaşamadı. Bebek için önceden hazırlanan elbiseler küçük gelince yardım kuruluşları bebeğe elbise temin etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
13
9
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asgoodasitgets

Kız ne yedin kız Allah seni ne etmeye , ben hamileyken dünyaları yedim gene de üç buçuk kilo doğmuştu oğlum 😂 Şaka bı yana bebecikte obezite şeker gibi hasta... Devamını Gör

Ayşe Haseki

Ben anne mi diyabet acaba diye düşündüm

KumdanKum

Anne şeker hastası sanırım bebiste bur takim sağlık sorunları olması muhtemel.. bizim ülkedeki teyzeler sağlık sorunlarının farkında olmadan 4 kilodan itiba... Devamını Gör

KumdanKum

Ayy iyi ki...karambole gidebilirdin :)

LezzetliÇipetpet

Hamilelik Şekeri vardır yükleme yaptırmadığı için farkına varmamış tosun gibi fos kilolu bebek doğurmuştur, umarım zekasını etkilenmemiştir