Görüş Bildir
Haberler
Doğum Sıran Karakterin Hakkında Ne Söylüyor?

etiket Doğum Sıran Karakterin Hakkında Ne Söylüyor?

Easterling
30.04.2021 - 16:45 Son Güncelleme: 30.04.2021 - 16:57

Doğum sıran aslında senin hakkında çok şey anlatıyor! 

Öğrenmek için testee...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen hangisisin? Seç bakalım!

Sen hangisisin? Seç bakalım!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Otoriter Bir İnsansın!

Ailen ve çevren tarafından sana gerçekçi olmayan beklentiler yüklenmiş. Bu da seni mükemmeliyetçi ve otoriter bir insana dönüştürmüş. Aynı zamanda oldukça gelişmiş bir sorumluluk bilincine de sahip olmuşsun. İnsanlara yardım etmeyi de seviyorsun belli ki.

Dışa Dönük Bir İnsansın!

En küçük çocuk olarak kardeşlerinle rekabet etme zorunda kalma dezavantajını yaşamamış birisin. Ailenin hep göz bebeği olmuşsun. Hep daha fazla ilgi görmüşsün. Ailenin tek çocuğuymuş gibi davrandığın zamanlar da oluyor. Bu da seni dışa dönük, ilgi bekleyen, başkalarına bağımlı bir insan haline dönüştürmüş. Büyük kardeşlerin kendi bağımsızlıklarını kazandıkça sen de onlar gibi olmak için daha rekabetçi bir hale gelmişsin.

Hassas Bir İnsansın!

Ortanca çocuk olarak hayatta sürekli bir şeylerle mücadele eden bir insan olmuşsun. Kırılman, hüsrana uğraman kolay senin. Arada kalan olduğundan ebeveynlerini mutlu etmek senin için o kadar da kolay değil. Eğer küçük bir ailenin ortancasıysan daha sinirli bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yok eğer büyük bir ailenin ortancasıysan bu daha işbirlikçi bir yapıya sahipsin demektir. Hayat sana çoğu zaman adaletsiz gibi geliyor, sevilmediğini düşünür hale gelmişsin. Biraz da sabırsız bir insansın anladığımız kadarıyla. Aynı zamanda soğukkanlı, uyumlu ve fedakar bir insansın.

Rekabetçi, Asi Bir İnsansın!

data.thecusp.com.au

Ailenin ilgisini paylaşmak zorunda olduğunu bilerek hayata başlamışsın. Büyük kardeşlerini rol model olarak görüyorsun ancak kardeşlerin aynı zamanda senin için bir rekabet unsuru olmuş. Buna karşın hayata daha iyi uyum sağlayabilen bir insansın sen. Özet olarak barışçıl, insanları memnun etmeyi bilen, biraz rekabetçi, biraz asi ve her zaman yeni yetenekler edinen bir insansın.

Ben Merkezli Bir İnsansın!

Ailen tarafından yoğun bir ilgiye maruz bırakılmışsın. Bu ilgi de hoşuna gidiyor elbette. Genelde kendinden yaşça büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorsun. Bu da senin kendine güvenen, yaşıtlarına göre olgun davranan bir insan olmanı sağlamış. Çoğu zaman şımarık ve ben merkezli bir insan olduğun bir gerçek. İşbirlikçi bir insan olduğun söylenemez, insanları manipüle etmekte de baya başarılısın.

Güçlü ya da Zayıf Bir İnsansın!

İkizlerde genellikle görülen durum birinin güçlü diğerinin zayıf olmasıdır. Yani sen bu bahsettiklerimizden birisisin aslında. Ya bir lidersin ya da daha çok takım oyuncusu. Problem çözmekte ya sen iyisin ya da ikizin senden daha iyi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
114
58
33
27
18
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dunecka

dünya ortanca çocuk günü, ortanca çocuk sendromu bile var. tabi ki Hassas Bir İnsansın! çıkar.

TEYLA

Ben Merkezli Bir İnsansın! Ailen tarafından yoğun bir ilgiye maruz bırakılmışsın. Bu ilgi de hoşuna gidiyor elbette. Genelde kendinden yaşça büyük insanlarl... Devamını Gör

melek ergen

dışa dönük bir insansın öyle miyim bence değilim 🤔