Görüş Bildir
Haberler
Doğum Ayınıza Göre Kişiliğinizi Yansıtan Ağaç Burcunuz Ne?

Doğum Ayınıza Göre Kişiliğinizi Yansıtan Ağaç Burcunuz Ne?

Entel Feridun
09.06.2022 - 08:54

Doğadaki her varlık aslında hayat yolculuğumuzda iyi ya da kötü insanoğlunu etkileyebiliyor. Ancak ağaçların size kim olduğunuzu söyleyebileceğini duyunca inanamayacaksınız. Kelt astrolojisine göre ağaçların temsil ettiği aylar ile dünyaya gelişiniz arasında bir bağ var!

Yazın gelişini temsil eden Haziran - Temmuz doğumlu Yengeç burçları nasıl sıcakkanlıysa, çevresinde kış mevsimi kadar soğuk bir intiba bırakan Oğlak burçları Aralık – Ocak doğumludur. Astroloji benzer ilişkilendirme biçimleri ile kişiliklerimiz hakkında birçok fikir verir. Kelt astrolojisinde de tıpkı bu anlayışa benzer şekilde, ayın on üç döngüye ayrıldığı ve her bir döngünün Kelt ağaçları ile bağıntılı olduğu anlatılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğa ile insan arasındaki bu muazzam işleyişin mucidi ise Kelt Druidler’dir. Druidler yıllar boyu ağaçları gözlemleyerek kendini bu işe adamış ve sonunda bir mucize elde etmiştir.

Doğa ile insan arasındaki bu muazzam işleyişin mucidi ise Kelt Druidler’dir. Druidler yıllar boyu ağaçları gözlemleyerek kendini bu işe adamış ve sonunda bir mucize elde etmiştir.

Buna göre kimimiz ufacık bir rüzgarda yaprak döken nahif, kimimiz ise kökleri aşırı sağlam bu yüzden özgüveni yerinde kişilikleriz.

Gelin birlikte, “Siz kimsiniz?”, ağaçlardan öğrenelim!

Doğduğunuz aylara göre sizin ağacınız hangisi?

Üvez (21 Ocak-17 Şubat)

Üvez (21 Ocak-17 Şubat)

Siz oldukça sabırlı ve çalışkan insanlarsınız. Gösterişten uzaksınız ancak bir o kadar da adınızdan söz ettiriyorsunuz. Dilediğiniz işte başarılı olabilir ve kariyerinizde yükselebilirsiniz. Gözünüzü korkutan ne varsa unutun, hayatınız boyunca cesaretli olun! Doğuştan şanslı olabilirsiniz ya da şansınızı kendiniz çalışarak kolayca kazanabilirsiniz!

Dişbudak (18 Şubat - 17 Mart)

Dişbudak (18 Şubat - 17 Mart)

Doğanın ilhamı sizin ruhunuzda toplanmış. Adeta sanatsal işler için doğmuşsunuz. Utangaç ve sıkılgan halleriniz sizi biraz sosyalleşmekten alıkoyuyor olabilir. Daha çok içe dönük ve yalnızlığı seven bir haliniz var. Ancak yalnızken ilhamınızı fark ediyor ve kollarınızı sıvıyorsunuz. Ressam ya da şair olmanız muhtemel, çünkü hayata bakışınız oldukça duygusal ve şairane.

Akçaağaç (18 Mart - 14 Nisan)

Akçaağaç (18 Mart - 14 Nisan)

Siz gerçek bir lider kişiliksiniz. Yönetmeyi oldukça seviyorsunuz. Bu zaman zaman sizi duygulardan uzaklaştırıyor olsa da zorluklarla başa çıkmanızı kolaylaştırıyor. Hayatı optimist bir bakışla görüyorsunuz. Kendiniz ve çevreniz için en güzelini düşlüyorsunuz. Hayattan umduklarınızı adeta koparıp alacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söğüt (15 Nisan - 12 Mayıs)

Söğüt (15 Nisan - 12 Mayıs)

Hayatın güzelliklerini görebilen yapınız sayesinde çevrenize duyarlı ve cömert bir insansınız. Sizinle birlikte olan insanlara sevgi ve iyilik aşılıyorsunuz. Arkadaşlarınız sizinle sohbet etmekten ve hayat hakkında konuşmaktan keyif alıyor. Muhtemelen siz de dostlarınıza ve ailenize çok bağlısınız!

Alıç (13 Mayıs - 9 Haziran)

Alıç (13 Mayıs - 9 Haziran)

Oldukça meraklı ve zeki birisiniz. Bu özellikleriniz başınıza bela açmaya çok müsait olsa da siz nerde, ne yapmanız gerektiğini çok iyi bilen akılcı bir insansınız. Öğrenmeyi ve öğrendiklerinizi etrafa duyurmayı çok seviyorsunuz. Gelişmek ve büyümek sizin için çok önemli. Daima duruma göre şekil alabiliyorsunuz. Oldukça yaratıcı kimliğiniz ile hayatınız boyu adınızı duyurabilirsiniz. İnsanların sizden öğrenecekleri şeyler var!

Meşe (10 Haziran - 7 Temmuz)

Meşe (10 Haziran - 7 Temmuz)

Çok büyük bir aileniz ya da kalabalık bir arkadaş grubunuz olabilir. Hayatla bağınız ve insanlarla iletişiminiz hiç kopmasın istiyorsunuz. Devamlı anlatmak ve öğrenmek peşindesiniz. Çevrenizde hatırı sayılır bir kimse ya da hoş sohbet bir dost olabilirsiniz.

Çobanpüskülü (8 Temmuz - 4 Ağustos)

Çobanpüskülü (8 Temmuz - 4 Ağustos)

Siz hayat ile mücadele etmek için doğmuşsunuz. Her ne olursa olsun gardınızı düşürmezsiniz. Hayat bu huyunuzu biliyor gibi devamlı sizi sınar. Ancak siz yenilmezsiniz. Pratik çözümler ve fikirler üretebilirsiniz. Duygularınız ve hayattaki eşiniz sizin için önemlidir. Daima çevrenize destekçi olursunuz.

Fındık ağacı (5 Ağustos - 1 Eylül)

Fındık ağacı (5 Ağustos - 1 Eylül)

Çevrenizden talep görmeye çok açıksınız. Eliniz daima yardıma ve destek vermeye açıktır. Kol kanat gerdiğiniz insanlar çoktur. Siz de bu insanlardan gördüğünüz iyilik ve sevgi ile büyür, yücelirsiniz. Etkileyici karakterlersiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Asma (2 Eylül - 29 Eylül)

Asma (2 Eylül - 29 Eylül)

Zarif kişiliğiniz ile insanları hemen etkilersiniz. Ancak detaycılığınız dost ve partner seçerken uzun süre gözlemlemeyi gerektirir. Planlı ve analitik kimselersinizdir. Ani hareket ederek adım atmaz önceden ince eleyip sık dokursunuz. Bu nedenle hayatta hata yapmaz ve doğru adımlarla fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Sarmaşık (30 Eylül - 27 Ekim)

Sarmaşık (30 Eylül - 27 Ekim)

Değişik ve çekici bir auranız vardır. İnsanlar sizi gizemli bulabilir. Siz ise çok sıcakkanlı ve sevecensinizdir. Hayatta dengeyi kolayca yakalarsınız. İnsanlar sizden tartışmaları yumuşatmanız ve içinden çıkılmaz sorunları halletmeniz için yardım ister. Siz büyük bir kolaylıkla iyiliği karşınızdakine yansıtabilir güçtesinizdir.

Sazlık (28 Ekim - 24 Kasım)

Sazlık (28 Ekim - 24 Kasım)

Olayların özünü öğrenmek, detayları görmek ve en derin bilgiye erişmek adeta hayat amacınız olmuştur. Kendinize verdiğiniz değerin önüne kimsenin geçmesine izin vermezsiniz. İnsanlara karşı güvensiz olabilirsiniz ancak değer verdiğiniz kişilere büyük fedakarlıklarla yaklaşmaya hep hazırsınızdır!

Mürver (25 Kasım - 23 Aralık)

Mürver (25 Kasım - 23 Aralık)

Hayatın anlamını bulmak ve varlık hakkında konuşmak size iyi gelebilir. Felsefi yönünüz nedeniyle çevrenizdeki insanları belirlerken titiz yaklaşırsınız. Diğer yandan hayattaki anlam arayışınız son bulana dek gezerek görmeyi, her kültürü tanımayı ve yeni şeyler öğrenmeyi arzu edeceksiniz!

Huş ağacı (24 Aralık - 20 Ocak)

Huş ağacı (24 Aralık - 20 Ocak)

Azimli ve sabırlı insanlarsınız. Yaptığınız her işte başarıyı yakalayacaksınız. Çünkü hiçbir işinizi aksatmaz ya da baştan savma yapmazsınız. Her ne kadar eğlenceli biri olsanız da bu yüzünüzü herkese göstermezsiniz. İnsanlar sınırlarınız vardır. Kendinizi ve başkalarını motive etmeyi iyi bilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
21
10
8
8
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mario_zcom

alakası yok biri gene işkenbeden içerik hazırlamış

Gizem Yenikler

Huş ağacı (24 Aralık - 20 Ocak) Azimli ve sabırlı insanlarsınız. Yaptığınız her işte başarıyı yakalayacaksınız. Çünkü hiçbir işinizi aksatmaz ya da baştan sa... Devamını Gör