Görüş Bildir
Haberler
Dogecoin Yükseliş Direncini Tetikleyecek Hareketler mi Sergiliyor? İşte Analistlerin Konuyla Alakalı Yorumları

etiket Dogecoin Yükseliş Direncini Tetikleyecek Hareketler mi Sergiliyor? İşte Analistlerin Konuyla Alakalı Yorumları

Dogecoin (DOGE), aralık ayında ön planda olan meme coinler arasında yer alabilir. Bunun yanında popüler meme coin aralık ayındaki rallilere öncülük edebilir. İşte, konuyla alakalı usta analistlerin yorumları ve Dogecoin güncel gelişmeleri...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dogecoin tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaştı mı?

Dogecoin tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaştı mı?

Dogecoin (DOGE), aralık ayında yükseliş trendini sürdürecek gibi görünüyor. Deneyimli kripto analisti Akash Girimath, Dogecoin fiyatı yükseliş trendinde bazı engellerle karşılaşabilir. Ancak bu engelleri aşarsa hızla yükselecek dedi. Bunun yanında popüler meme coin DOGE, büyük işlemlerde bir artışa ve sahiplerinin doğasında paradigma değişikliğine işaret ediyor! Bazı usta analistler ise, Dogecoin fiyatının 6 Aralık tarihinde 0.2255 dolar seviyelerinde işlem görebileceğini söyledi. Dogecoin son zamanlarda sosyal medyada da popülerliğini sürdürüyor.

Analist Akash Girimath: Dogecoin fiyatı, 18 Ekim'den beri yükselmek için mücadele ediyor!

Analist Akash Girimath: Dogecoin fiyatı, 18 Ekim'den beri yükselmek için mücadele ediyor!

Popüler kripto analistine göre; Dogecoin fiyatı, volatil hareketi tetikleme potansiyeli ile evriminde çok önemli bir noktada. Biliyorsunuz ki Dogecoin, 18 Ekim tarihinde üçgenin hipotenüsünü 0,24 dolardan kırmıştı. Analistler bu noktadan beri Dogecoin'in yükseliş için mücadele ettiğini söyledi. Popüler şaka coin DOGE, 3 Ağustos tarihinden bu yana 0,193 dolar destek seviyelerini birçok kez test etmiş. Son testinin tarihi ise, 26 Kasım. Satın alma baskısı artarsa, Dogecoin fiyatının 0,29 dolar seviyesini aşacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte 0,35 dolar seviyesine ulaşırsa ve 1 günlük kapanış üretirse, yükseliş trendini tetikleyebilir. Bu aynı zamanda piyasa yapıcıların likidite toplamasını sağlar.

Yüksek değerli yatırımcılar DOGE'ye ilgi duymaya başladı!

Yüksek değerli yatırımcılar DOGE'ye ilgi duymaya başladı!

Dogecoin'in büyük işlem tablosuna bakıldığında ise, son altı ayda 100.000 ABD Doları transfer işlemlerinin sayısı %70 oranında bir artış göstermiş. Yani mevcut fiyat seviyelerindeki DOGE'ye yatırımcılar şimdiden ilgi duymaya başladı. On-chain metriklerine göre, Dogecoin'i parlak bir gelecek bekliyor. Son altı aya bakıldığında metrikteki artışın 1.570'den 2.680'e yükseldiği de görülüyor.

Kripto para analisti Justin Bennett, Dogecoin'de patlama bekliyor!

Kripto para analisti Justin Bennett, Dogecoin'de patlama bekliyor!

Usta analist Justin Bennett, Dogecoin'de güçlü artışlar olabileceğini söyledi. Ralliye öncülük edecek coinler arasında Dogecoin'i de saydı. Rallilere liderlik edecek kripto paranın ise DOGE olduğunu söyledi. Analiste göre, Dogecoin'in ilk kilit direnci 0,25 dolar seviyeleri. Son direnci ise, 0,75 dolar seviyeleri. Metrikler Dogecoin'in bir kırılmanın ortasında olduğunu gösteriyor. Analistin tahminlerine göre Dogecoin, aralık ayında patlayacak!

Öte yandan, Elon Musk'ın paylaşılan bir Twitter gönderisine yanıt vermesi kafaları karıştırdı!

Öte yandan, Elon Musk'ın paylaşılan bir Twitter gönderisine yanıt vermesi kafaları karıştırdı!

Elon Musk, Coindesk'in attığı bir gönderiye 'Dooooge' yazarak yanıt verdi. Ethereum'daki yüksek işlem ücretleriyle birlikte ağına sadece büyük ölçekli yatırımcılar erişebilir durumda. Coindesk attığı gönderide Ethereum'daki yüksek işlem ücretlerinin küçük yatırımcılar için erişilemez hale geldiğinden bahsediyordu. Bununla birlikte çeşitli verileri gözler önüne sermişti. Elon Musk'ın Coindesk'in gönderisine böyle bir yanıt vermesi sosyal medyada çok konuşuldu. Twitter kullanıcıları Elon Musk'ın bu yanıtı, Dogecoin işlem ücretlerinin düşük olması ve küçük yatırımcılar için erişilebilir bir ağa sahip olmasından dolayı yazdığını düşündü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Dogecoin yatırımcılarını uyarmıştı!

Ayrıca Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Dogecoin yatırımcılarını uyarmıştı!

Tesla CEO'su Elon Musk, Mishaboar tarafından yayınlanan bir tweet dizisine de yanıt vermişti. Mishaboar tweetinde kısaca riskli kaldıraçlı ticaret konusunda yatırımcılara eğitim verilmesi gerektiğinden bahsetti. Elon Musk bu tweet dizisine 'Good thread' (İyi bir dizi) diyerek yanıt verdi. Yani kısaca yatırımcılar, riskli bahisler yapılmasına izin verilen ticaret platformlarından uzak durması gerekiyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın