Görüş Bildir
Haberler
Doğalgaz Yardımı Kimlere Verilecek, Başvuru Şartları Neler? 2022 Doğalgaz Desteği Yardımı Nereden Yapılır?

Doğalgaz Yardımı Kimlere Verilecek, Başvuru Şartları Neler? 2022 Doğalgaz Desteği Yardımı Nereden Yapılır?

Doğalgaz yardımı kimlere verilecek, başvuru şartları neler? 2022 Doğalgaz fatura yardımı desteği başvurusu nasıl ve nereden yapılır soruları ihtiyaç sahibi vatandaşların gündeminde yer alıyor. Başkan Erdoğan geçtiğimiz Kabine Toplantısı'nın ardından doğalgaz yardım paraları ile ilgili müjdeyi vermişti. Konuya ilişkin son açıklama ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan geldi. Bakan Yanık, kömür yardımı gibi vatandaşlara doğalgaz yardımının yapılacağını duyurdu. Kota miktar olarak doğalgaz ücretinde yardımcı olunacağını kaydeden Yanık, doğalgaz desteği başvurusunun e-Devlet üzerinden alınacağını belirtti. Peki, Doğalgaz yardımı kimlere verilecek, başvuru şartları neler? 2022 Doğalgaz fatura yardımı desteği başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakan Yanık, kömür yardımı gibi vatandaşlara doğalgaz yardımının yapılacağını duyurdu. Kota miktar olarak doğalgaz ücretinde yardımcı olunacağını kaydeden Yanık, doğalgaz desteği başvurusunun e-Devlet üzerinden alınacağını belirtti. Peki doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek? İşte merak edilenler...

Doğalgaz Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Doğalgaz Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ''Sağladığımız kömür yardımı kadar doğal gaz desteği sağlamış olacağız. Evinde doğal gaz kullanıyorsa kota miktar olarak ona göre doğal gaz ücretine yardımcı olacağız. Normal şartlarda diğer sosyal yardım ödemelerinde PTT aracılığıyla ya da kart dağıtarak yardımda bulunduk. Burada fatura olduğu için ödeme noktalarıyla anlaşılır, faturayı biz mi yatırırız ya da biz mi vatandaşlara yatırırız daha netleşmedi. Ama biz bu hizmeti vatandaşımıza ulaştıracağız' ifadelerini kullandı.

Doğalgaz Yardımı Kimlere Verilecek?

Doğalgaz Yardımı Kimlere Verilecek?

Bakan Yanık, 'Programımız hemen hemen şekillendi. Üzerinde çalışmamız gerekiyor. İnşallah mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemeleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Isınma yardımı yaptığımız bir grup var. Her yerde kömür kullanımı olmayabiliyor. Hem çevre temizliği açısından hem de vatandaşlara katkısı açısından doğal gaz desteğinde çalışıyoruz inşallah.' dedi.

E- DEVLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Doğalgaz Desteği Ne Zaman Yatacak?

Doğalgaz Desteği Ne Zaman Yatacak?

Ankara'da gazetecilerle kahvaltıda buluşan Bakan Yanık en çok merak edilen konulardan olan doğal gaz desteği ile ilgili bilgi verdi. Yanık, 'Doğalgaz yardımı için başvurular şubat ayında, ödemeler mart ayında yapılacak.' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın