Görüş Bildir
Haberler
TV
Doctor Who Modern Serinin Çıtır Kadınları

Doctor Who Modern Serinin Çıtır Kadınları

Zeynep Okel
10.06.2014 - 03:02 Son Güncelleme: 10.06.2014 - 15:36

Herkes biliyordur Doctor Who'yu mutlaka.Sonuçta 50 yıllık muhteşem bir dizi.Bildiğiniz gibi, 2004 yılında modern seri olarak Doctor Who yeniden başladı.Şimdiye kadar 3 Doctor gördük -Savaşçı Doctor hariç- ve yeni sezonda yeni bir Doctor'umuz daha olacak.Fakat aynı zamanda,inanılmaz ve harika yol arkadaşlarını da unutmamak gerek.Bayanların hepsi birbirinden çıtır,zeki ve cesurlar.Peki ya bunları bir sıraya koymak gerekirse.. 

İyi eğlenceler. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Bayan Doktor - Martha Jones

Neden bilemiyorum fakat bir türlü alışamadım şu kıza.Çok tatlı,çok cesur,ee Freema Agyeman da az taş kadın değil hani ama ne bilim..Belki de diğerleri kadar çok göremediğimiz içindir kendisini.

Martha Jones,oldukça cesur ve zeki yol arkadaşlarından biri.Neşeli ve sevecen biri.Ama listemize sondan giriş yapıyor....

6. Kertenkele - Madam Vastra

Açıkçası ben onu çok seviyorum.Onunla ilk karşılaştığımız zaman biraz korkmuş olabiliriz ama sonlara doğru Madam Vastra ve karısı Jenna'ya çok alıştım doğrusu.Tam olarak bir yol arkadaşı sayılmasa da,savaş meydanında Doctor'un takımında olan herkese kapımız açıktır..

5. İmkansız Kız - Clara (Oswin) Oswald

Sufleci Kız - İmkansız Kız...onu her nasıl tanıyorsanız.Ben onu ÇOK SEVİYORUM! İdollerimden biri.İnsanlar neden pek sevmiyorlar anlamadım.Çok şirin,sempatik ve güzel.Belki de Amy'den sonra insanlar pek alışamadı.Ama Clara kesinlikle HARİKA!

4. Evrenin En Önemli Kadını - Donna Noble

Eğer erkek olsaydım onunla EVLENİRDİM! Donna Noble eğlenceli,sevecen,sempatik,enerjik ve muhteşem.Favori yol arkadaşlarımdan birisidir kendisi.Ne yazık ki çok fazla hayranı olduğu söylenemez :( Yine de bayılıyorum ona..

3. Doctor'un Karısı - River Song / Melody Pond

Şüphesiz dizinin en ateşli bayanlarından biri.Muhteşem zeki,cesur,akıllı,kurnaz ve çekici bir kadın bence.Eee ne de olsa Doctor'un nikahlı karısı o canım.Olacak o kadar..Aynı zamanda muhteşem Amelia Pond'un da kızı oluyor kendileri.Yarı Zaman Lordu ve Tardis'i kullanmasını da biliyor.Şakacı,çekici ve bir tilki gibi adeta.Bayılıyorum bu kadına!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Bekleyen Kız - Muhteşem Amelia Pond

Dizimizin tadı tuzu olur kendileri.Kızıl saçları,İskoç inadı ve inanılmaz bacakları ile Amy Pond! Cesur,güzel,çekici,zeki,eğlenceli,inatçı ve inanılmaz bacaklara sahip.Doctor'u 12 yıl bekleyen kız.Bayılıyorum ona.Doctor'un kayın-validesi aynı zamanda.Karşınızda: MUHTEŞEM AMELIA POND -williams- !!

1. Kötü Kurt,Doctor'un Aşığı,Sarışın Fıstık - Rose Tyler

Modern serinin ilk yol arkadaşı ve inanılmaz bir kadın.Çok seviyorum kendilerini.Doctor'un aşığı da denebilir ona.Çünkü çok üzücü bir şekilde veda ettik kendisine :( Tam da alışmıştık derken hemde.Ama yine de onu tanıdık ya,iyi oldu.Çok cesur,zeki,eğlenceli,sevecen ve çekici.Bad Wolf olarak da tanıyoruz kendisini.Çok şirin ya ^-^

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
41
21
10
10
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
celestia-ludenberg

Rose Tyler- 9.Doktor aşktır yerim onları ben yaaa ^.^

Nedense rosedan hep nefret ettim ama o paralel evrende sıkıştıktan sonra favorim oldu şimdi başka yol arkadaşlarını rose kadar sevemiyorum değişik

Clara Oswin Oswald

Rose'u hiç sevemedim. CLARA <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3