Görüş Bildir
Haberler
DMX Kimdir, Kaç Yaşındadır? Rapçi DMX Öldü Mü, Neden Öldü?

DMX Kimdir, Kaç Yaşındadır? Rapçi DMX Öldü Mü, Neden Öldü?

DMX lakabıyla tanınan ABD’li ünlü rapçi Earl Simmons’ın hayatını kaybettiği açıklandı. Hafta başında kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan DMX’in dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. Gangsta rapçilerin en bilinenlerinden biri olan ve birçok albümü ile liste başına kadar yükselen DMX’in ölüm haberi sonrası sosyal medyada ‘DMX kimdir’ ve ‘DMX neden öldü’ soruları gündeme geldi. İşte DMX’in hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

DMX Kimdir, Neden Öldü?

DMX Kimdir, Neden Öldü?

Earl Simmons 18 Aralık 1970'te dünyaya geldi. Dünyanın önde gelen gangsta rapçilerindendi. 1998 yılında ilk albümü It's Dark and Hell is Hot isimli ilk albümünü çıkardı. Aynı yıl çıkardığı Flesh of My Flesh, Blood of my Blood albümü listelerde bir numara oldu. 1999 yılında And Then There Was X ve 2001 yılında çıkardığı The Great Depression albümleri büyük beğeni topladı.

2000 yılında Jet Li'nin de bulunduğu Cradle 2 the Grave filminde, 2001 yılında Steven Seagal ile Exit Wounds filminde, 2004 yılında Michael Ealy ile Never Die Alone filminde rol aldı. 9 Nisan 2021'de kalp krizinden 50 yaşında hayatını kaybetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın