Görüş Bildir
Haberler
Dizisi Final Yapan Elçin Sangu Soluğu Kuaförde Aldı! İmaj Değişimi Sevenlerini Mutlu Etti...

Dizisi Final Yapan Elçin Sangu Soluğu Kuaförde Aldı! İmaj Değişimi Sevenlerini Mutlu Etti...

GNS
08.11.2021 - 17:47

Kiralık Aşk dizisindeki Defne karakteriyle gönüllere taht kuran ve kariyerini zirveye taşıyan Elçin Sangu, yeni dizisi için kızıl saçlarına veda etmişti. Yalancılar ve Mumları dizisi için saçlarını sarıya boyatan ve yeni tarzıyla Sinem Kobal'a benzetilen oyuncu Elçin Sangu, dizisinin final yapmasının ardından soluğu kuaförde aldı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı estetik müdahaleler ve yeni sarı saçlarıyla gündeme gelen oyuncu sosyal medyada yeni saçlarını paylaştı. Kızıl haline geri dönen Sangu'nun imaj değişikliği fanları tarafından daha çok beğenildi. İşte Elçin Sangu'nun yeni imajı... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kiralık Aşk dizisindeki Defne karakteriyle ve kızıl uzun saçlarıyla herkesin beğenisini toplayan Elçin Sangu yeni projesi için sarışın olmuştu. Hayranları tarafından eski saçlarına dönmesi konusunda yorumlar alan Sangu, projenin final yapmasıyla birlikte tekrar kızıl haline geri döndü. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan Elçin Sangu'ya hayranlarından beğeni dolu yorumlar geldi. İşte detaylar...

Dizi İçin Sarışın Olmuştu

Dizi İçin Sarışın Olmuştu

Elçin Sangu geçtiğimiz haftalarda bir kuaför çıkışı objektiflere yansımış ve yeni bir proje için saç renginde değişiklik yaptığını belirtmişti. Yeni başlayacak olan 'Yalancılar ve Mumları' dizisinden bahseden 36 yaşındaki Sangu, bu dizi için saçlarını boyattığını açıklamıştı.

Sangu'nun yeni görüntüsü hayranlarını ikiye bölmüş, oyuncunun bazı takipçileri kızıl renkteki saçlarının Sangu ile özdeşleştiğini belirterek eski imajına dönmesi gerektiğini söylerken bazıları ise yeni görüntüsünün de kendisine yakıştığını belirtmişti.

Arkadaşım Yine Yaptı

Arkadaşım Yine Yaptı

Fox Tv'de yayınlanan 'Yalancılar ve Mumları' dizisine, reytinglerde geride kalması sebebiyle final kararı verilmesinin ardından Sangu'dan beklenen değişiklik geldi. Güzel oyuncu, sarı saçlarını tekrar kızıla boyattı. Saçlarının yeni halini 8,1 milyon takipçili Instagram hesabının hikayeler kısmından paylaşan Sangu, fotoğrafına 'Arkadaşım yine yaptı' notunu düştü.

Çok sevilen kızıl saçlarına dönmesiyle sosyal medyada gündem olan yıldıza, 'Rol için bile olsa kızıldan sakın vazgeçme' şeklinde yorumlar yapıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
30
19
14
10
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rain night

Kızıl senin rengin sangu