Görüş Bildir
Haberler
Dizilerde Başlayıp Gerçek Hayatı Tamamıyla Ele Geçiren 9 Mükemmel Makyaj Trendi

Dizilerde Başlayıp Gerçek Hayatı Tamamıyla Ele Geçiren 9 Mükemmel Makyaj Trendi

Diziler hayatı her alanda etkiliyor. Bunlardan birisi de makyajlar. Dizilerde yapılan ve herkesin hayatında mutlaka yer edinen makyaj stilleri bulunuyor. Gotik, sade veya abartılı makyajları dizilerden görüp uyguluyoruz. Siz de dizilerde başlayıp dünyaya yayılan makyaj trendlerini merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dizilerdeki makyaj trendlerinin geldiği son nokta Euphoria...

Euphoria dizisi tüm dünyayı salladı. Dizinin makyajları ise hala herkesin dilinde. Bol simli göz altı süslemeleri ile makyaja farklı bir boyut kazandıran dizide eyeliner kullanımı ise bildiğimizden çok farklı. Bu makyaj akımında eyeliner göz kapağını da içine alacak şekilde kullanıyor. Gözleri esas alan bu makyajda ruj ve oje renk seçimleri de göz makyajına göre yapılıyor. Cesur ve ışıltılı bu makyaj akımı daha uzun süre trendlerde kalacak gibi...

2. Bir döneme damgasını vuran dizi Gossip Girl...

Bir aralar herkesin favorisi olan Blair Waldorf karakteri her şeyiyle olduğu gibi makyaj konusunda da bir trend oluşturdu. Blair, her zaman pembe olan yanakları ve parlak dudaklarıyla tam bir makyaj ikonuydu. Sade ama iddialı makyajıyla Blair Waldorf kendine özgü bir moda akımı başlattı.

3. 1960'ların tarzını yansıtmak isteyenler için Mad Men...

Mad Men dizisindeki makyajlarda ilk göze çarpan kırmızı dudaklar. Bu tarz makyajın ana unsuru dudakları öne çıkarmak diyebiliriz. Bu dizide yine 60'ların modasına uygun olarak kadınların beyazlaştırılmış tenleri de dikkat çekiyor. Yine eyelinerlar da bu döneme damga vuran göz makyajlarından. Mad Men dizisinin 1960'ların makyajını günümüzde uygulanabilir hale getiren bir makyaj trendi başlattığını söylesek yanılmış olmayız...

4. 80'li yılların makyajını tekrar moda yapan Glow...

4. 80'li yılların makyajını tekrar moda yapan Glow...

Glow dizisinde 80'lerden gelen o cesur makyaj akımına tanık olmak mümkün. Dizide dudakları iddialı renklerde görüyoruz. Mavi veya mor rujlar ile dudaklar çok ön planda. Ama sadece dudakların ön planda olduğunu söylersek yanılırız. Bu dizideki makyajlarda gözler de çok iddialı. Parıltılı gözler veya dumanlı gözler ile Glow dizisi makyaj trendlerine yön veren dizilerden.

5. Gotik makyajı sevdiren Chilling Adventures of Sabrina...

Daha siyah tonlarda makyajlardan hoşlanıyorsanız Chilling Adventures of Sabrina tam size göre. Siyah ruj ve dumanlı gözlerin ön planda olduğu bu makyaj stilinde asıl iş dudaklarda elbette. Bordoya çalan kırmızı dudaklar ile bu makyaj akımı herkesin en beğendiklerinden.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 1920'lerden gelen bir akım için Cable Girls...

Şimdilerde eski modalar geri dönmeye başladı. Makyaj için de bu geçerli. 1920'lerin makyajını günümüze taşıyan Cable Girls bu anlamda öncülük yapan dizilerden. 1920'lerdeki beyaz ten modası dizide de görülüyor. Dudaklar her zamanki gibi ön planda! Dudaklarda koyu renkler ve özellikle kırmızı tercih ediliyor. Bu dönemde kaşlar ise günümüze göre daha ince. 1920'lere özlem duyanlardansanız bu makyaj akımına bayılacaksınız.

7. Makyajın her şeyin ötesinde olduğu dizi Orange is the New Black...

Makyaj denilince belki ilk akla gelenlerden olmasa da Orange is the New Black dizisi makyaj stilleriyle akım başlatan dizilerden. Dizide herkes aynı kıyafeti giydiği için makyajlar daha çok öne çıkıyor. Bu makyaj stilinde doğal olarak göz kalemi, eyeliner ve maskaralar çok kullanılıyor. Siyahın ön planda olduğu bu makyaja ilgi duyuyorsanız OITNB dizisine göz atmanızda fayda var.

8. Klasik 90'ları yansıtan Friends...

Zamanının en sevilen dizilerinden olan Friends, makyajlarıyla da öncüydü. Rachel'ın ince kaşları 90'lar makyaj modasına yön verdi. Bu dönemin makyaj tarzında fazla iddialı olmayan ruj renkleri var. Daha sade bir makyaj modası arıyorsanız bakacağınız yer Friends dizisi!

9. Kraliçenin kıyafetinden makyajına hayran kaldığımız The Crown...

The Crown dizisi bir döneme ışık tutuyor. O dönemin kıyafetlerinden makyajına kadar her şey dizide var. Kıyafetler çok konuşulsa da makyajlar da şahane. Sade ama bir o kadar iddialı makyajlar ön planda. Zarif bir görünüm için abartılı olmayan makyajlar daha çok tercih ediliyor. Kıyafetinden makyajına tam bir kraliçe görmek isteyenler The Crown dizisine bakmalı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
6
4
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın