Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır ve Bingöl'de Terör Saldırısı: 6 Asker Şehit

Diyarbakır ve Bingöl'de Terör Saldırısı: 6 Asker Şehit

ATKN
24.08.2016 - 11:11 Son Güncelleme: 24.08.2016 - 14:59

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 5 asker şehit oldu. Öte yandan Bingöl Karlıova'da düzenlenen operasyonda da el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir uzman çavuş şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyarbakır'da 5 asker şehit

Diyarbakır'da 5 asker şehit

Anadolu Ajansı, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 5 askerin şehit olduğunu paylaştı.

Edinilen bilgiye göre, Kıralan Köyü Gömtepe mevkisinde Diyarbakır-Bingöl karayolunun güvenliğini sağlayan timlere, PKK'lı teröristlerce silahlı saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. 

Açılan ilk ateş sonucu 2 asker şehit düştü, 2'si ağır 4 asker yaralandı. Yaralı askerler, yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldıkları Diyarbakır Asker Hastanesinde tedavi altına alındı.

Saldırıda yaralanan askerlerden 3'ü Diyarbakır Asker Hastanesindeki müdahalelere rağmen şehit düştü.

Bingöl'de 1 asker şehit

Bingöl'de 1 asker şehit

Öte yandan Doğan Haber Ajansı, Karlıova'da Cehennem Ormanları'nda bulunan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için güvenlik güçlerinin iki gün önce başlattığı hava destekli operasyonların sürdüğünü ve bu sabah teröristlerin araziye tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu Afyonkarahisarlı uzman çavuş Kerim Üye'nin şehit olduğunu paylaştı. 

Cehennem Ormanları'nda dün çıkan çatışmada geçici köy korucuları İdris Demir ile Tarık Aydemir şehit olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Atsız

Bir taraftan suriye bir taraftan soysuz piçler.Türk olmak zordur bütün dünya ile savaşırsın.Türk olmamak daha zordur Türk ile savaşırsın.