Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır'da Skandal: AKP'li Yöneticiler Hakkında 'Masaj ve Güzellik Salonu' İddiası

Diyarbakır'da Skandal: AKP'li Yöneticiler Hakkında 'Masaj ve Güzellik Salonu' İddiası

Diyarbakır Bismil’de AKP teşkilatıyla ilgili ortaya atılan iddialar deprem etkisi yarattı. Diyarbakır Söz yazarı Ömer Büyüktimur konuyla ilgili aldığı bir maili okurlarıyla paylaştı. Mailde “Kulisler, siyasi parti teşkilat başkan ve yöneticilerinin çarpık gönül hikayeleriyle çalkalanıyor. İş aslında gönül boyutunu geçmiş. İmam nikahlı eş hikayelerini de açmıştır deniliyor” ifadelerine yer verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyarbakır Bismil’de AK Parti ilçe başkanlığı görevini yürüten Veysel Yağmur ile partinin ilçe teşkilatında gençlik kollarında teşkilat sorumlusu Ramazan Yıldız arasında yaşananları değerlendiren Diyarbakır Söz yazarı Ömer Büyüktimur, bir okurundan gelen maili köşesinden paylaştı:

“Bismil'de vücut bulan ve her yönüyle ‘insanı tiksindiren’ mevzunun ‘siyaset kurumunun’ ne kadar çirkefleştiğini ortaya koyduğu gerçeğiyle mukayese ederken, bu minvalde gelen bir maili benim çokça dikkatimi çekti!..” diyen Büyüktimur, mailde yazanları şöyle aktardı:

“Kulisler, siyasi parti teşkilat başkan ve yöneticilerinin çarpık gönül hikayeleriyle çalkalanıyor. İş aslında gönül boyutunu geçmiş. İmam nikahlı eş hikayelerini de açmıştır deniliyor.

Öyle ki bir genç başkanın ismi birden fazla kişi ve olayda geçiyor. Olayın içinde üst düzey bürokratların da adları zikrediliyor... Muhafazakâr tabanı olan bir oluşuma yakışmayan iddia ve söylentiler. Neredeyse bilmeyen kalmamış. Kadın hassasiyeti olduğu için belki açıkça dile getirilmiyor ama hem davaya hem yaşadıkları şehire zarar veriyorlar.

Okurumuz aslında isim ve isimleri de yazmış ama ben kişilik haklarına olan saygımdan dolayı şimdilik paylaşmadım. Bırakın araştırılması, soruşturması, hakikati ve hakikatsizliğini, bu iddiaların konuşulması bile insanı derinden derine rahatsız ediyor. Geçmişe ait 'masaj-güzellik salonu hikayeleri de' yok daha neleri söyletiyor… Ancak kimsenin geçmişi bizi ilgilendirmiyor… Özel hayatı da!?..

Bir de siyasi arenada geçmişi olmayan, karşılığı olmayan bu kişi ya da zatlar kısa zamanda nasıl bu kadar siyaset basamağında ilerleyerek, yükselebiliyorlar? Ahlaki değerleri ayaklar altına alan bu kişiler, cesareti kimden alıyorlar? 

Maili atan kişinin isimleri yazdığını ancak söz konusu şahısların kişilik haklarına olan saygısından dolayı bu bilgileri şimdilik paylaşmayacağını dile getiren Ömer Büyüktimur, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bırakın araştırılması, soruşturması, hakikati ve hakikatsizliğini, bu iddiaların konuşulması bile insanı derinden derine rahatsız ediyor. Geçmişe ait ‘masaj-güzellik salonu hikayeleri de’ yok daha neleri söyletiyor… Ancak kimsenin geçmişi bizi ilgilendirmiyor… Özel hayatı da!?..”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
11
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Koç

bi Bismilli olarak helal olsun diyorum güç ve para eline geçmesin bu ırkın hemen Passat almaya ve kadınını boşamaya veyahut çok eşliliğe çok müsait. tiksiniy... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

''- Her yol var bunlarda'' diyor yani :D

Selam Öabakan

bırakın ne tarrak yerlerse yesinler zaten yiyorlar son günlerinde rahat etsinler seçimden sonra birbirlerini sikerler