Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır'da 6 Belediyenin İş Makinelerine El Konuldu

Diyarbakır'da 6 Belediyenin İş Makinelerine El Konuldu

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK mensuplarına yardım ettikleri gerekçesiyle bazı belediyeler hakkında başlattığı soruşturma kapsamında birçok iş makinesi ve araca el koydu. Olayla ilgisi olduğu öne sürülen 6 belediye görevlisi tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arşiv

Anadolu Ajansı'nın haberine göre (AA) Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı örgüt mensuplarına yardım ettikleri gerekçesiyle Diyarbakır'a bağlı 6 ilçe belediyesi hakkında hakkında soruşturma başlattı. Olayla ilgisi olduğu öne sürülen 6 belediye görevlisi tutuklandı.

Dicle, Silvan, Sur, Kulp, Bismil ve Lice belediyeleri hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ilçe belediyelerine ait bazı kepçe, araç ve tekerlekli iş makinesi ile Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresine (DİSKİ) ait bir traktör kepçesine el konuldu.

Gözaltına alınan belediye çalışanları F.K, H.C, A.R.Ç, Y.S, A.Ö ve A.Ö. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
22
5
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deli-sabit

Halka hizmet etmesi gereken makineler terör örgütüne hizmet ediyordu, el koymakta geç bile kalındı. Devletin her kademesine, kurumuna kapak atmışlar. Meslekl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

yaa ama hendeklerde çiçek yetiştiriyorlardı. çiçek bahçesi olacaktı şehir. foşik dövlet.

Berk

Çok ama çok geç alınmış bi karar.