Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 Zabıta Memuru Alacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 Zabıta Memuru Alacak

Sunay Korkmaz
08.12.2021 - 14:03

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla 75 Zabıta Memuru alınacağı duyuruldu. Zabıta alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yayınlandı. İşte Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alım detayları ile ilgili haberimiz…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Sınava girmek isteyen adaylar, https://www.diyarbakir.bel.tr/ adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru yaparak başvuru formunu imzalamak üzere indirecek ve istenen belgeleri ekleyecekler.

Adaylar, 24 Ocak 2022 tarihinden 28 Ocak 2022 tarihi mesai bitimine kadar imzalı başvuru bormu ve istenilen diğer belgeler ile birlikte Belediyenin sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümünü yapmak üzere Elazığ Yolu Yenişehir Mahallesi Yenişehir/Diyarbakır adresinde bulunan Ali Emiri Toplantı Salonuna şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklar.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alım Başvuru Detayları İçin Tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın