Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Aşı ve Teravih Namazı' Açıklaması
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 'Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik'' açıklamasında bulundu.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, koronavirüs önlemleri kapsamında bu sene de teravih namazlarını evde kılmanın uygun olduğuna karar verdiklerini duyurdu.
Erbaş ayrıca 'Din İşleri Yüksek Kurulumuzun da açıkladığı gibi gerektiğinde oruçluyken aşı olmakta bir sakınca yoktur ve bu durum orucu bozmaz.' dedi.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Yorum Yazın
Oruçluyken vücuda giren her yabancı madde orucu bozar. İnsanların aşı yaptırmaktan çekinmesinden bu kadar korkuyorsan o zaman fetvanı "Aşı yaptırılacağı gün ... Devamını Gör
aklı başında tek yorum bu herhalde..
gene güncelleme geldi:)
Ayasofya imamının bundan haberi var mı ? Ali Erbaş izin almış mı kendisinden ? Ayasofya imamı > gelmiş geçmiş tüm peygamberler > tüm islam alemi .