Görüş Bildir
Haberler
Dişini Fırçalamayanlardan Sifon Çekmeyenlere: Ünlülerin Ağızları Açık Bırakan Tuhaf Temizlik Alışkanlıkları

Dişini Fırçalamayanlardan Sifon Çekmeyenlere: Ünlülerin Ağızları Açık Bırakan Tuhaf Temizlik Alışkanlıkları

Kumsal
09.11.2022 - 08:36

Dünya nüfusunun yarısından fazlası günde iki kez dişlerini fırçaladığını söylerken yüzde ikisi ise dişlerini hiç fırçalamadıklarını itiraf ediyor. Ünlülerin kişisel hijyenlerine dikkat ettiklerini, duş almadan bir gün geçirmediklerini düşünebiliriz. Neticede hepimizin farklı alışkanlıkları var ve işe yarıyorlarsa toplumun inanışlarına uymak için onları değiştirmemeliyiz değil mi? Konu kişisel bakım olunca tuhaf huylarını paylaşan on başarılı ünlüyü sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Robert Pattinson

1. Robert Pattinson

Ünlü isim Alacakaranlık’tan Batman’e uzanan yolculuğunda saçını yıkamasının bir faydası olmadığını söylüyor. Hatta altı hafta boyunca yıkamadığı da olmuş. Pattinson, saçının kendi kendini temizlediğine inanıyor ve bu ona göre saçlarının dik bir halde kalmasını sağladığını düşünüyormuş.

2. Megan Fox

2. Megan Fox

Fox, düzenli biri olmadığını, giyinirken kıyafetlerini toplamayıp yerde bıraktığını söylüyor. Ünlü oyuncunun arkadaşları bu durumdan şikayetçi de olsa kendisinin ar sıra sifonu çektiğini de belirtiyorlar. Gerçekten inanılmaz...

3. Zac Efron

3. Zac Efron

High School Musical’ın yıldızının fitnessa ilgi duymasına rağmen günlerce duş almadığı oluyormuş. Kendisi daha çok ıslak mendil kullanıyormuş!

4. Brad Pitt

4. Brad Pitt

Brad Pitt de ıslak mendillerin müdavimlerindenmiş. Çok yoğun olduğu dönemlerde, zamanı olmadığı için duş almadığı oluyormuş. Ayrıca kendisini deodorant ve sabuna boğuyormuş.

5. Matthew McConaughey

5. Matthew McConaughey

McCanaughey asla deodorant veya kolonya kullanmazmış.

 “Hayatımdaki tüm kadınlar, buna annem de dâhil kendi kokumun bir erkek gibi olduğunu ve bana benzediğini söylüyor.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uma Thurman

6. Uma Thurman

Ünlü oyuncu Uma Tharman'ı mutlaka tanıyorsunuzdur. Ünlü bir stilist kendisinin işe lekeli kıyafetlerle geldiğini ve hatta bir keresinde Thurman'ın sırtında sırtında 2 haftalık bir karides gördüğünü söylüyor. Sizce bu gerçek olabilir mi?

7. Cameron Diaz

7. Cameron Diaz

Ünlü aktris hayatının nasıl göründüğünü önemsemediği, kendini kabullenişini zirveye çıkaran bir dönemindeymiş. Yüzünü hiç yıkamıyormuş. 

“Olduğum gibi görünmek istemiyorum. Hiçbir şey yapmıyorum. Bir ton ürünüm var şanslıysam ayda iki kez anca kullanıyorum. “

8. Kristen Bell

8. Kristen Bell

Kristen Bell ise tuvaletini yapmanın zaman kaybı olduğunu düşünüyormuş. Kendisi bu nedenle de klozette sık sık tuvalet kâğıdı kullanmadığını söylüyor. Bu tarz hareketlerinin haftada 4-5 kez olduğunu söyleyen kocası tarafından yakalandığı bir video da yayınladı.

9. Leonardo DiCaprio

9. Leonardo DiCaprio

Çevre sorunları yüzünden haftada bir ya da iki kez duş alıyormuş. Ayrıca doğal bir ürün olmadığı için deodorant da kullanmıyormuş.

10. Jessica Simpson

10. Jessica Simpson

Jessica Simpson ise diş hekiminin günde iki kez dişlerini fırçalaması tavsiyesine uymuyormuş. Dişlerini haftada sadece üç kez fırçalamasının sebebi ise dişlerini çok kaygan hissetmeyi sevmemesiymiş. Buna rağmen her zaman taze bir nefesi olduğunu ve ağız gargarasının vazgeçilmez olduğunu söylüyor.

Peki, sizin duş almadan geçirdiğin gün sayısı kaç? Siz de su tüketimini azaltmak için bazı tuvalet alışkanlıklarınızı değiştiriyor musunuz? Yorumlarda buluşalım.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
25
8
5
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kerem Senol

hepinizin Allah belasını versin.Tuvalet,temizlik,duş ve diğer ihtiyaçlar için vakit bulamadım demek nedir.LANET OLSUN NE PİS İNSANLARSINIZ....İGRENCSİNİZ...

Kevser Gündoğdu

Koku burnuma kadar geldi 🤮

med pala

Çevirmene not. Cologne = erkek parfümü, perfume = kadın parfümü. Yani kolonya değil