Görüş Bildir
Haberler
Dirk Kuyt, Ailesiyle Birlikte Aziz Yıldırım'ı Ziyaret Etti

Dirk Kuyt, Ailesiyle Birlikte Aziz Yıldırım'ı Ziyaret Etti

Enver K.
02.06.2015 - 16:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samimi bir ortamda gerçekleşen kabulde Kuyt ailesinin yanı sıra İdari Menajer Hasan Çetinkaya da bulundu. Kuyt ailesi ve özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Yıldırım, Dirk Kuyt'ın çocuklarına çeşitli hediyeler de verdi.

Aziz Yıldırım: “İleride Fenerbahçe’de görev almanı arzu ederim”

3 yıldır Fenerbahçe formasını terleten Kuyt’a teşekkür plaketi takdim eden Aziz Yıldırım, “Bu 3 yıl içinde hepimizi mutlu ettin. İnşallah gelecek hayatında da mutlu olursun. Temennim ileri de Fenerbahçe’de sporun, futbolun içinde görev alman. Buna layık bir insansın. Ben olurum; benden sonra başkası olur, fark etmez. Fenerbahçe tarihinde yerini alıyorsun. Ve inşallah yine diyorum, bu takımda görev alırsın. Teknik heyette, idareci olarak veya başka bir pozisyonda Fenerbahçe’de görev almanı arzu ederim. İnşallah da alırsın. Taraftar, camia, kulüp, yönetim ve hepimiz adına sana teşekkür ediyorum. Hayatında ailen ile birlikte mutlu olmanı temenni ediyorum” dedi.

Dirk Kuyt: “Benim için bir onurdu”

Teşekkürlerini ileten Kuyt da, “Fenerbahçe gibi bir kulüpte oynama şansı bulmak benim için bir onurdu. 3 yıllık sürede istediğim her şeyi yaptınız. Bu takımın parçası olduğum için gurur duyuyorum. Şampiyon olan, kupa kazanan bir takımdaydım. Umarım gelecekte de bir daha Fenerbahçe’ye dönme şansım olur. Bu kulübe tekrar yardımcı olabilirim. Futbolcu olarak değil ama başka bir görevde” ifadelerini kullandı.

Dirk Kuyt: “Umarım bir gün başka bir pozisyonda Fenerbahçe’ye dönebilirim”

Ziyarete değinen Hollandalı oyuncu, “Buradaki 3 yıllık hikayenin sonuna geldik. Bugün benim için çok özel ve duygusal bir gün oldu. Şu anda farklı hisler içerisindeyim. Ailemle beraber başkanımızla vedalaşmaya geldik. Bana plaket, çocuklarıma hediyeler verdi. O’na çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’nin kapılarının benim için her zaman açık olduğunu bana iletti. Ailemle beraber onunla görüştük. Umarım bir gün başka bir pozisyonda Fenerbahçe’ye dönebilirim. Artık ayrılma vakti” diye konuştu.

Dirk Kuyt: “Türkiye’nin her bir noktasını her bir anını unutmayacağız”

Fenerbahçe forması altında dolu dolu 3 yılı geride bıraktığını ifade eden Kuyt, “Öyle dolu dolu güzel ve yoğun 3 harika yıl yaşadık ki, sanki 5-6 yıldır buradaymışız gibi hissediyorum. Bu 3 yılın her anı güzel, her anı birbirinden özeldi. Bir an seçmem gerekirse, şampiyon olduğumuz o an, şampiyonluğu kutladığımız anlar bizim için unutulmaz ve çok özel anlardı. Dediğim gibi Türkiye’nin her bir noktasını, her bir anını unutmayacağız” dedi.

Dirk Kuyt’ın eşi Gertrude Kuyt da kendilerine gösterilen yakın ilgi ve sevgi için Fenerbahçe ailesine teşekkür etti.

Daha sonra Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kuyt ailesini kapıya kadar geçirerek onları uğurladı. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu’da Kuyt’la bir araya geldi ve kendisine yaşantısında başarılar diledi.

Ajansspor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0