Görüş Bildir
Haberler
Diriliş Ertuğrul Yüzüğü Geldi! TRT Açtığı Marketle Dizilerdeki Ürünleri Satmaya Başladı

Diriliş Ertuğrul Yüzüğü Geldi! TRT Açtığı Marketle Dizilerdeki Ürünleri Satmaya Başladı

Batuhan
18.06.2021 - 12:48

İktidara yayın yayınlar yapması nedeniyle sık sık eleştirilen kamu kanalı TRT, “TRT Market” adı altında yayınladığı dizilerdeki karakterlerin oyuncak, maket ve aksesuarlarını satmaya başladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT Market adı altında açılan markette TRT markalı dizilerin, çizgi filmlerinin ürünleri, çocuk oyuncakları, giyim, ev tekstili, beslenme, aksesuar, kitap, kırtasiye, film, müzik, belgesel CD ve benzeri ürünler satılıyor.

Dizilerdeki ürünler satılacak

Dizilerdeki ürünler satılacak

Markette, TRT 1 ve TRT Çocuk'ta yayınlanan dizi ve çizgi film karakterlerinin lisanslı ürünleri, Diriliş Ertuğrul Yüzüğü, Diriliş Ertuğrul Kılıcı kıravat iğnesi, zarf açacağı, yüzükler, kupalar da yer alıyor. 

TRT Market'in hakkımızda bölümünde ise “TRT, lisans sektörüne yeni bir heyecan katmakta ve mevcut anlayışları geliştirmektedir” ifadeleri kullanılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
144
97
40
32
9
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Bu TRT'ye artık devletin ve milletin kanalı olduğunu, yandaş olmaması gerektiğini, ticari işletme olmadığını, dini ve milli duyguları sürekli malzeme etmemes... Devamını Gör

o yorum yapılacak

Türk bayrağını tenzi ediyorum. yüzük çok kötü ya, bir de 300 tl istemişler.

Rurouni Kenshin

yurt disinda örnekleri oldukca fazla olan birsey ama trt olunca bunu yapan, sadece kendi ceplerini doldurma istegi oldugu belli birsey. doymak bilmediler