Görüş Bildir
Haberler
Diablo 4'ün İlk Sezonu Sorunlarla Başladı, Oyunun Puanı Çakıldı

Diablo 4'ün İlk Sezonu Sorunlarla Başladı, Oyunun Puanı Çakıldı

Uzun yıllardır beklediğimiz ve birkaç hafta önce çıkış yapan Diablo 4'ün ilk sezonu da en az oyun kadar merak ve heyecanla bekleniyordu ancak işler pek de geliştiricilerin istedikleri gibi gitmedi. Sorunlarla dolu bir çıkış yapan ilk sezonun ardından oyuncular soluğu inceleme puanlarında aldı.

Oyun dünyasının en popüler serilerinden Diablo 4 esasen başarılı bir çıkış yapmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diablo 4'ün "Habisler" adlı ilk sezonu ise dün itibariyle başladı.

Diablo 4'ün "Habisler" adlı ilk sezonu ise dün itibariyle başladı.

Oyuna yeni bir hikaye örgüsü, zindanlar ve pek çok yenilik ekleyen sezonda rahip Cormond ile birlikte dünyaya yayılmaya çalışan kötülüğün peşinde olacağız. Her yeni sezonun yeni bir macera başlangıcı olduğu Diablo 4'ün ilk sezonunda vadettiklerini görmek için oyuna akın eden oyuncular ise ekran başında hayal kırıklıkları ve öfke ile oturuyorlar demek yanlış olmaz.

Yeni sezon problemlerle geldi.

Yeni sezon problemlerle geldi.

Habisler sezonuna katılmak ve yeni karakterleri ile sezonluk içeriklere de kavuşarak maceralarına devam etmek isteyen oyuncular bazı engeller ile karşılaştılar. Bir Blizzard klasiği olarak oyuna girmek için çekilen uzun bekleme süreleri kimi oyuncuları yıldırırken oyuna girmeyi başaran oyuncular ise daha karakter yaratma ekranındayken çökemler ile karşılaştılar. Bunun yanında bazı sınıfların ve eşyaların ciddi biçimde nerflenmesi de kimi oyuncuları kızdırırken buglar da yeni sezonla birlikte keyif kaçıran unsurlardan oldu.

Tüm bu problemler oyunun inceleme ve puanlarına da yansıdı.

Tüm bu problemler oyunun inceleme ve puanlarına da yansıdı.

Merakla bekledikleri ilk sezonun daha ilk gününde sinirden neredeyse saç baş yolacak seviyeye gelen oyuncular tepkilerini oyunu düşük puanlayarak gösterdiler. Tüm bunlarla birlikte Diablo 4'ün oyuncu puanları 2.3 seviyesine kadar gerilemiş durumda. Oyuncuların tepkilerinin odağı olan Blizzard bakalım şimdilik eline yüzüne bulaştırmış gibi görünen ilk sezonu nasıl toparlayacak?

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sfsf dfdfd

ddddd