Görüş Bildir
Haberler
Destan 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Destan 2. Bölüm Tek Parça Full İzle…

Destan 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Destan 2. Bölüm Tek Parça Full İzle…

ATV’nin iddialı dizilerinden Destan dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Destan son bölümde, yıllardır Alpagu Han’dan intikam almak isteyen Akkız, attığı oklarla Gök Hanlığı hükümdarını ağır yaraladı. Birçok heyecanlı sahnenin yer aldığı Destan 2. bölüm, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayınlandı. Ayrıca dizinin sıkı takipçileri, Destan yeni bölüm fragmanı da araştırıyor. İşte Destan son bölüm yaşananlar ve Destan 3. bölüm fragmanı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar gibi isimlerin yer aldığı Destan, daha yolun başında olmasına rağmen en çok izlenen dizilerden olmayı başardı. Dün akşam son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyen Destan’ın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Destan Son Bölüm Yaşananlar

Destan Son Bölüm Yaşananlar

Destan'ın ikinci bölümünde; yıllardır aradığı fırsatı ele geçirerek Alpagu Han'dan intikamını almak isteyen Akkız, attığı oklarla Gök Hanlığı'nın hükümdarını ağır yaralar. Alpagu Han derhal saraya götürülürken, saldırının sorumlularını bulmak için Dağ Hanlığı'na giden Saltuk, Akkız'ı rehin alır. Alpagu Han'ın ölümün kıyısında olması Gök Hanlığı Sarayı'ndaki taht savaşını kızıştırır. Kaya Tegin ve Timur Tegin tahta kimin geçeceği konusunda çekişirken, amcaları Balamir de pusuda beklemektedir. Esir olarak saraya getirilen Akkız ise burada çocukluğundan bu yana unutamadığı Batuga ile karşılaşır.

Destan 2. Bölüm Tek Parça Full İzle

Destan 3. Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın