Görüş Bildir
Haberler
Deprem mi Oldu? 21 Aralık Salı Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

Deprem mi Oldu? 21 Aralık Salı Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

Ülkemizin deprem kuşağı üzerinde olması sebebiyle son deprem verilerinin yakında takip ediliyor. Vatandaşlar Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yapılan açıklamaları yakından takip edip; yapılan açıklamalar ile gerçekleşen depremlerin şiddeti, derinliği ve nerede gerçekleştiği gibi konularda bilgi sahibi olabiliyor. Peki, bugün en son nerede deprem oldu? Deprem mi oldu? İşte 21 Aralık Kandilli Rasathanesi son depremler listesi…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Son depremler ile ilgili yapılan araştırmalar ile gözler BOUN Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yapılan açıklamalara çevriliyor. Yapılan bu açıklamalar ile vatandaşlar; depremin büyüklüğü, merkez üssü konumu, derinliği gibi verilere ulaşabiliyor.

Akdeniz’de Deprem!

Akdeniz’de Deprem!

21 Aralık’ta Akdeniz Girit Adası’nda saat 05.26’da 2.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 04:51’de ise Akdeniz’de 1.8 büyüklüğünde bir sarsıntı oldu.

Çorum’da Deprem!

Çorum’da Deprem!

Çorum’da 08:58’de 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Deprem yerin 6.33km derinliğinde gerçekleşti. Merkez üstü ise Çorum’u Mecitözü ilçesi olduğu belirlendi.

21 Aralık AFAD ve Kandilli Son Depremler

21 Aralık AFAD ve Kandilli Son Depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin paylaşımlarına bakarak çevrenizde deprem gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

AFAD SON DEPREMLER SAYFASI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın