Görüş Bildir
Haberler
Denizli Amatör Küme Liglerine Şehitlerin İsimleri Verildi

Denizli Amatör Küme Liglerine Şehitlerin İsimleri Verildi

Batuhan
14.10.2015 - 13:28

TFF, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Denizlili şehitler Ömer Kağan Kandemir ve Doğan Acar’ın isimlerinin amatör liglere verilmesi isteğini onayladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun talebini yerinde gören Türkiye Futbol Federasyonu’nun onayı üzerine Denizli 1. ve 2. amatör küme liglerine şehit askerlerin adı verildi.

Son aylarda artan terör olayları sırasında Şırnak’ta 1 ay arayla şehit olan Ömer Kağan Kandemir ve Doğan Acar’ın isimlerinin amatör liglere verilmesi ile ilgili Denizli ASKF, TFF’ye başvurmuştu.

TFF, bu talebi yerinde görerek onayladı. Onayın ardından 1. Amatör Küme Ligi, ‘Şehit Ömer Kağan Kandemir 1. Amatör Küme Ligi’, 2. Amatör Küme Ligi ise ‘Şehit Doğan Acar 2. Amatör Küme Ligi’ olarak anılacak. Denizli ASKF konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

'Son günlerde yaşadığımız hain saldırılar sonucunda amatör liglerimizde mücadele etmiş sporcularımızı da şehit verdik. Şehitlerimizin isimlerinin mücadele ettikleri 1. amatör küme ve 2. amatör küme liglerine verilebilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na yapmış olduğumuz başvuru kabul edilmiştir. 2015-2016 sezonunda 1. Amatör Küme Ligi “Şehit Ömer Kağan Kandemir 1. Amatör Küme Ligi” 2. Amatör Küme Ligi ise “Şehit Doğan Acar 2. Amatör Küme Ligi” olarak lanse edilecektir. Şehitlerimizin isimlerinin yer aldığı bu liglerde mücadele edecek olan kulüplerimizden beklentimiz, müsabakaların Fair-play çerçevesinde dostluk ve kardeşlik içerisinde şehitlerimize yakışır bir biçimde geçmesidir. Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyoruz.’’

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0