Görüş Bildir
Haberler
Deneyiminize Renk ve Gerçekçilik Katacak Birbirinden Güzel 10 Sims 4 Modu

Deneyiminize Renk ve Gerçekçilik Katacak Birbirinden Güzel 10 Sims 4 Modu

Sims 4 tüm zamanların en çok sevilen yaşam simülasyonlarından birisi. Bir karakterle en baştan başlayıp sıfırdan bir hayat yaşadığınız bu oyunda gerçek hayatta yapabildiğiniz pek çok şeyi yapabiliyorsunuz. Oyunun absürt ve mizahi yanı da Sims 4'e ayrı bir güzellik katıyor. Bununla beraber Sims 4'ün hikaye anlatımı konusunda biraz zayıf olduğu oyunayanların oldukça farkında olduğu bir durum. İşte bu yazımızda oyunun hikaye tarafını güçlendirecek ve simülasyonun yanı sıra anlatım tarafında da kendinizi kaptırabileceğiniz modları sıralayacağız.

Kaynak: https://gamerant.com/best-essential-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Life Tragedies

10. Life Tragedies

Sims 4'ün gösterdiğinin aksine gerçek hayat dertsiz tasasız geçen bir eğlence treni değil. Hayatımız boyunca farklı problemlerle yüzleşmek zorunda kalıyor, kendimizi içinden çıkılmayacak gibi hissettiren durumların ortasında buluyoruz. Sims 4'ün sağlamakta başarısız kaldığı bu hisleri Life Tragedies çok güzel bir şekilde sağlıyor. Araba kazasından zorbalığa uğramaya kadar gerçek hayatta karşımıza çıkabilecek pek çok sorun bu modda sizleri bekliyor.

9. Life's Drama

9. Life's Drama

Life Tragedies hayatta başımıza gelebilecek ciddi sorunlara odaklanırken Life's Drama daha ufak çaplı olayları kendine konu ediyor. Yaşadığınız çevredeki Sim'lerle olan ilişkilerinizi etkileyebilecek olaylar taşıyan Life's Drama için Sims 4'ün mahalle ilişkileri modu diyebiliriz. Bu mod sayesinde etrafınızdaki Sim'lerin kirli sırlarını öğrenebilir ve hatta onlar hakkında dedikodu bile yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun, eğer dedikodu konusunda dikkatsiz davranırsınız hedef haline gelebilirsiniz!

8. The WooHoo Wellness

8. The WooHoo Wellness

The WooHoo Wellness, Sims 4 modları arasında en çok sevilen isimlerden birisi. Bu mod sayesinde oyundaki ilişkiler ketbekat derinlik kazanıyor. Ayrıca The WooHoo Wellness oyunculara Sim'lerin çocuk sahibi olup olmama konusunda tercihlerini ayarlama imkanı da veriyor. Bu mod sayesinde karakterler çocuk sahibi olma konusunda zıt fikirli olan karakterler birbiriyle tartışabilir, korkularını, düşüncelerini ve hatta geçmiş ilişkileri hakkında fikirlerini paylaşabilirler. Eğer Sims 4 oynamayı düşünüyorsanız The WooHoo Wellness kesinlikle sahip olmanız gereken modlardan birisi.

7. The Preteen

7. The Preteen

The Preeten oyuna opsiyonel olarak fazladan bir yaşam evresi ekleyen oldukça kullanışlı bir mod. Bu mod sayesinde karakterinizin yaşadığı yaş atlama olayı yüzünden kaçırdığı gençlik öncesi dönemleri deneyim edebilir ve onun yaşadığı birçok ilk deneyime şahit olabilirsiniz. Simlerinizi parfüm kullanmayı, seslerinin çatlamasını ve ilk aşık oluşlarını deneyim edebileceğiniz bu mod oyuna oldukça doğal bir hava katıyor.

6. The Slice of Life

6. The Slice of Life

The Slice of Life modu Sims 4'e harika bir gerçekçilik ekleyen olmazsa olmazlardan diyebileceğimiz harika bir mod. Myers-Briggs kişilik göstergesini oyuna ekleyen bu mod, simlerin kişiliklerine, konuşmalarına duygularına ve birbirleriyle olan ilişkilerine apayrı bir derinlik katıyor. Ayrıca bu mod sayesinde Simler hastalanabilir, başları ağrıyabilir, nezle olabilir, adet görebilir, üzüldüklerinde ağlayabilir utandıklarında utangaç bir şekilde gülebiliriler. The Slice of Life her anlamıyla oynanışı ve hikaye anlatımını güçlendiren harika bir mod.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Playful Toddler

5. Playful Toddler

Sims 4 pek çok açıdan harika bir oyun olsa da bazı yönlerden zayıf kalabiliyor, bunlardan birisi de küçük çocuklarla olan etkişemlerimiz. Ne yazık ki onlarla yapabileceklerimiz hayal kırıklığı yaşatacak derecede kısıtlı. İşte Playful Toddler modu da burada devreye giriyor. Bu modla gelen bazı özellikle Sims 2'nin sahip olduklarına oldukça benziyor, bazılarıysa tamamen yeni. Küçük çocuklarla zaman geçirmekten zevk alan biriyseniz Playful Toddler'a göz atmanızda yarar var.

4. Education Overhaul

4. Education Overhaul

Daha önce de okul hayatı konusunda size çeşitlilikler sunan modlar vardı, fakat Education Overhaul bu konuda yapabileceğiniz en iyi seçimlerden. Bu mod oyuna hem devlet okulu hem de özel okul gibi farklı seçenekler eklerken bir yandan da oyunun kendi sunduğu eğitim sistemini elden geçirip iyileştiriyor. Her okulla birlikte eklenen yeni ev ödevleri, etkinlikler ve oku gezileri gibi olaylar da oynanışınıza renk katıyor.

3. The MC Command Centre

3. The MC Command Centre

The MC Command Centre modu Sims 4'ün en büyük ve en popüler modlarından birisi. Bu mod size oyunun büyük bir bölümü üstünde kontrol veriyor ve ayrıca tonla yeni özellik kazandırıyor. Ayrıca hikaye konusunda da oyunu iyileştirip geliştiren The MC Command Centre modu diğer NPC'lerin de davranışlarını ve hikayelerini değiştirerek daha gerçekçi bir deneyime sahip olmanızı sağlıyor.

2. The WonderfulWhims

2. The WonderfulWhims

Oyuncuların hikaye anlatımını iyileştirmesi konusunda çokça tercih ettiği bir başka mod da The WonderfulWhims modu. The WonderfulWhims oyuna cazibe ve hoşlanma tercihleri ekleyen bir mod. Bu mod sayesinde kendi karakterinizin kimlerden ne kadar hoşlandığını ayarlayabilir, kendinize daha uygun ve gerçekçi gelen bir hikaye yazabilirsiniz.

1. The Healthcare Redux

1. The Healthcare Redux

Yapılabilecek onca eğlenceli şey varken eczaneye gidip ilaç almak veya doktora gidip muayene olmak biraz sıkıcı gibi gelebilir. The Healthcare Redux modu da tam burada devreye giriyor. Bu mod rutin ve sıkıcı check-up'ları alarak onları çok daha detaylı ve geniş minik hikayelere çeviriyor. Bunalıma girip terapiye gitmekten belli başlı hastalıklara karşı aşı olmaya ve hatta ölüme kadar uzanan farklı farklı senaryolar ekleyen bu mod, hikaye konusunda farklı şeyler görmek isteyenlerin kesinlikle göz atması gereken isimlerden.

İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
8
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın