Görüş Bildir
Haberler
Demirtaş’tan Soylu’ya ‘Katil’ Yanıtı: 'Hayrola Kirli?'

etiket Demirtaş’tan Soylu’ya ‘Katil’ Yanıtı: 'Hayrola Kirli?'

Kübra Köklü
27.09.2022 - 20:16 Son Güncelleme: 27.09.2022 - 20:30

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Mersin'deki saldırıyı kınadığı için kendisine 'katil' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, “Hayrola Kirli?. Beni, etrafındaki çakallarla karıştırma Kirli. Aslan, yattığı yerden belli olur' diyerek yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Şiddetin her türlüsüne karşı çıkacağız'

'Şiddetin her türlüsüne karşı çıkacağız'

Mersin'de polisevine yönelik terör saldırısında Sedat Gezer isimli polis şehit oldu, bir polis de yaralandı. Saldırının ardından Cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Mersin'deki silahlı saldırıyı kınıyorum. Siyasetin sorumluluğu, şiddet dışı çözümlerde ısrarcı olmaktır. Ölümleri durdurmaktır. Şiddetin her türlüsüne karşı çıkacağız, demokratik siyasette ısrarcı olacağız. Bunun herkes tarafından net olarak bilinmesini isterim' ifadelerini kullanmıştı.

'Katil Demirtaş!'

'Katil Demirtaş!'

Bunun üzerine Soylu, “Katil Demirtaş!” diyerek, “Daha geçen hafta terörist başını öven, 6-8 Ekim'in faili, cezaevinden Mersin’deki 'silahlı saldırıyı'(!) kınamış... O kadar iğrenç ve aşağılıksın ki, birlikte fail olduğun PKK'yı burada bile temize çıkarıyorsun. Çünkü en güçlü ortaklık, suç ortaklığıdır...” ifadelerini kullandı. 

Soylu, diğer bir paylaşımında ise Demirtaş'ı hedef alarak, 'Bunun gibilerin sırtı hapishane duvarlarına dayandıkça annelerin çocukları dağa gitmiyor. Tendürek Amanoslar Çemçe-Madur, tüm dağlar çiyanlardan temizlendikçe gençler, geleceğe umutla bakıyor. Yakında Kandil'deki PKK yöneticisi kardeşi sarı torbaya girdiğinde aynı mesajı bekleriz.' dedi.

Demirtaş'tan, kendisine 'katil' diyen Soylu'ya yanıt

Demirtaş'tan, kendisine 'katil' diyen Soylu'ya yanıt
İçeriğin Devamı Aşağıda

Demirtaş, kendisi hakkında “Katil” ifadesini kullanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yanıt verdi.

Demirtaş, “Hayrola Kirli? Ellerini ovuşturup beklerken karanlık siyasi hesapların boşa mı çıktı? O yüzden mi bu kadar öfkelisin? Size rağmen bu ülkeye barışı, huzuru, kardeşliği getireceğiz. Beni, etrafındaki çakallarla karıştırma Kirli. Aslan, yattığı yerden belli olur” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
42
40
16
13
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferid ferd

Selahattin Demirtaş Soysuz soyludan on gömlek filan üst bir karakter. Soysuzun iyi ilişki kurmadığı sapık, uyuşturucu taciri, katil ve hırsız yok. Hepsinin Y... Devamını Gör

Ali Efe

bu yorumu beğenen 48 kişiye mi söveyim sana mı bilemedim. Adam PKK'nın meclisteki temsilcisiydi, şimdi hapisteki temsilcisi. Ak Parti Hükümeti sırf hdp'den ... Devamını Gör

Enverland

Süleyman ile Demirtaş arasında ki tek fark ideolojileri yoksa ikisi de birbirine benzeyen ve aynı argümanları taşıyan insanlar. Sırf muhalif olacağım diye Te... Devamını Gör

Tuğçe

şundan net eminim Selahattin Demirtaş süslü den daha temizdir