Görüş Bildir
Haberler
Demirtaş'tan MHP Analizi: 'AKP'yi Adım Adım Bitiriyor'

Demirtaş'tan MHP Analizi: 'AKP'yi Adım Adım Bitiriyor'

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, MHP lideri Devlet Bahçeli için 'Sanırım MHP, son derece akıllıca bir muhalefet taktiğiyle AKP'yi adım atım bitiriyor' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kasım 2016'dan bu yana Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kişisel Twitter hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı'yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Selahattin Demirtaş, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin son dönemdeki açıklamalarına dikkat çekti.

Demirtaş sosyal medyadaki açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Demirtaş sosyal medyadaki açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'Sanırım MHP, son derece akıllıca bir muhalefet taktiğiyle AKP'yi adım adım bitiriyor. Bu arada kendileri de bitiyor ama olsun, Türkiye bu fedakarlığı asla (yani bir ay falan) unutmayacak.'

Bahçe'li AKP'li isimleri hedef almıştı

Bahçe'li AKP'li isimleri hedef almıştı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne “terör” iddiasıyla başlatılan ve AKP içerisinde de tartışmalara neden olan teftiş üzerine Devlet Bahçeli sert açıklamalar yapmıştı. Bahçeli grup toplantısındaki konuşmasıyla AKP'li Şamil Tayyar, Bülent Arınç ve Numan Kurtulmuş'u hedef almıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
12
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Öztürk

mhp bundan önceki yönetimde de yok muydu zaten ben mi yanlış hatırlıyorum ordada ekonomi çok kötüydü. gittiği yerleri batırıyor.